Preskočite na glavni sadržaj

'Ups! Uvijek pravac Sjever!' u Dječjem kazalištu Dubrava

'Ups! Uvijek pravac Sjever!' u Dječjem kazalištu Dubrava
Premijera predstave za djecu 'Ups! Uvijek pravac Sjever!' održat će se 5. prosinca, u 19,30 sati, u Cerskoj 1. Predstava je inspirirana knjigom J. R. R. Tolkiena: 'Pisma Djeda Božićnjaka'.
vrijeme: 05.12.2013. 19,30 h
mjesto: Zagreb; Dječje kazalište Dubrava, Cerska 1
url: http://kazalistedubrava.hr/

Inspiraciju su proveli u djelo: Morana Dolenc, Vlatko Panić, Domagoj Klasić i Leo Vukelić. U ovoj veseloj i razigranoj lutkarskoj predstavi igraju Morana Dolenc i Vlatko Panić.

Kad nas netko pita Što je za tebe Božić? svi imamo podjednake asocijacije i u nama se probude određene emocije i tako već generacijama…

Imaju li današnja djeca slične asocijacije kao i njihovi roditelji i bake i djedovi kada se spomene Božić? Odgovora na ovo pitanje bilo bi raznih i sigurno bi se razvile najrazličitije teorije, stoga, da ne ostavimo prostora slučajnosti i sumnji za pokušaj bijega u materijalno s tendencijom zaborava čudnovatog i srcu bliskog, predlažemo putovanje u svijet Čarolije. I to ne samo božićne čarolije nego svakodnevne!

Jedna radoznala djevojčica, šlampavi Bijeli Medo i brižni Djed Mraz otkrivaju kakav je njihov život i kako teku duge pripreme na Sjevernom polu za najčarobniji dan u godini.

Termini u slobodnoj prodaji: 8. i 22. prosinca, u 18 sati.


Prije predstave, u 18,30 sati, otvorenje je izložbe u foajeu kazališta 'Poklanjamo vam novi Stari plac', izložba arhitektonskih radova učenika O.Š. Marije Jurić Zagorke u organizaciji Platforme 9,81 i projekta 'Ako je donja Dubrava grad, treba li joj trg?'.