Preskočite na glavni sadržaj

Zagrebačka premijera trilera 'Nije sve u lovi'

Zagrebačka premijera trilera 'Nije sve u lovi'
U utorak, 29. listopada, s početkom u 20 sati, u Cineplexxu Centar Kaptol održava svečana zagrebačka premijera dugometražnog redateljskog debija Darija Pleića 'Nije sve u lovi', suvremenog trilera socijalne tematike u kojem glavne uloge tumače Nikša Butijer, Sara Stanić i Marko Cindrić. Film u redovnu distribuciju kreće od četvrtka, 31. listopada.
vrijeme: 29.10.2013. 20 h
mjesto: Tver, Russia
url: http://www.hdpisaca.org/

Riječ je o trileru koji se bavi aktualnom temom iz hrvatske svakodnevice – mladi par (Sara Stanić, Marko Cindrić) zarobljen dugovima pokušava pronaći izlaz iz nezavidne situacije. Ako kamataru do određenog roka ne vrate čitav iznos, prijeti im likvidacija. U priču zatim ulazi imućni i osamljeni bankar (Nikša Butijer), a krimi-zaplet dodatno se zakomplicira ljubavnim trokutom.

'Nije sve u lovi' debitantsko je dugometražno ostvarenje redatelja Darija Pleića. Njegov prethodni kratkometražni film Game Over dio je prvog omnibusa Zagrebačke priče (2009.), a režirao je i epizode HTV-ovih serija 'Loza' i 'Mamutica'.

Scenarij supotpisuje Branko Ružić, kameru Mario Delić, montažu Antonija Mamić Vukičević, kostime Alena Orović, scenografiju Ivan Ivan, glazbu Tomislav Babić, oblikovanje zvuka Ivan Zelić, a u sporednim ulogama pojavljuju se Leona Paraminski, Živko Anočić i drugi. Producent je Ivan Maloča Interfilma, a distributer Continental Film.

'Nije sve u lovi' premijerno je prikazan ovog ljeta na Festivalu igranog filma u Puli. Film je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Izvor: HAVC