natječaj, konferencija, znanstveni skup

Treći međunarodni simpozij glazbenih pedagoga 2013. / prijave


vrijeme: 19.04.2013. - 20.04.2013.
prijava: 30.10.2012.
mjesto: Pula

Odjel za glazbu Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli poziva na sudjelovanje u Trećem međunarodnom simpoziju glazbenih pedagoga koji će se održati od 19. do 20. travnja 2013. u Puli. Namjera simpozija je okupiti glazbene pedagoge, znanstvenike i praktičare kako bi svojim istraživanjima, inovacijama i praktičnim prijedlozima unaprijedili glazbeno-pedagošku teoriju i praksu. Prijave se primaju do 30. listopada 2012.

Organizatori pozivaju zainteresirane da svojim radom i izlaganjem aktivno sudjeluju u radu simpozija. Tema simpozija je Interdisciplinarni pristup glazbi: istraživanje, praksa i obrazovanje.
 
Područja interesa:

•     Interdisciplinarni projekti u obrazovanju
•     Glazba u kontekstu glazbene produkcije i reprodukcije (glazbenog stvaralaštva i izvodilaštva) u školi
•     Glazba s pozicije psihologije, filozofije, sociologije te ostalih umjetnosti (slikarstvo, književnost, arhitektura, plesna umjetnost)
•     Muzikoterapija
•     Glazbena publicistika
•     Mediji i tehnologija
•     Glazba i turizam
•     Sudionici mogu predstaviti temu predavanjem, radionicom i posterom.
 
Kotizacija za skup iznosi 500,00 kn (prisustvovanje svim predavanjima, radionicama i koncertima, zbornik, zajednička večera). Troškove putovanja i smještaja snose sami učesnici.
 
Prijava sudjelovanja s dostavom sažetka i ključnih riječi: do 30. listopada 2012. (poslati na: simpozij.glazba@unipu.hr)
 
Sažetak treba imati približno 300 riječi. Svi prijedlozi bit će vrednovani na osnovu stručnosti, kvalitete, originalnosti i potencijala za daljnji razvoj. Sažetke treba poslati elektronički (Microsoft Word i Adobe PDF formati), popunjavanjem priložene prijavnice.
 
Rok za dostavu radova: do 31. siječnja 2013. godine (poslati na: simpozij.glazba@unipu.hr slijedi postupak recenzije i kategorizacije). 
 
Prijavnica treba sadržavati:

- Ime i prezime:
- Kućna adresa :
- E-mail:
- Telefon/mobitel:
- Ustanova:
- Adresa ustanove :
- Telefon/fax:
- Naslov rada, sažetak i ključne riječi:
- Naziv radionice, sažetak i ključne riječi:
- Naziv postera, sažetak i ključne riječi:
 
(MIC)

 
 

 

(D.H.F., 11.05.2012)