Preskočite na glavni sadržaj

Outlook Festival 2013.

Outlook Festival 2013.
Outlook, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, u svom šestom izdanju od 29. kolovoza do 2. rujna na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule, donosi bogat glazbeni program od oko petstotinjak izvođača na 12 dnevnih i noćnih pozornica i više od 40 party brodova. Koncert otvorenja održat će se 28. kolovoza, u pulskoj Areni.
vrijeme: 29.08.2013.
mjesto: Pula; tvrđava Punta Christo
url: http://www.outlookfestival.com

Nastao iz skromnih početaka, danas osvajač Festival Awards za najbolji festival europskog kontinenta, nezavisni Outlook je ubrzo postao omiljena svjetska festivalska meka za sve ljubitelje dub, hip-hop, reggae, drum ‘n’ bass, dubstep, jazz, soul, roots, funk, elektronske i bass glazbe zahvaljujući vrhunskom eklektičnom glazbenom programu, brojnim popratnim sadržajima i festivalskoj lokaciji koja je bez sumnje jedna od najljepših na svijetu.

Održavajući se na polutoku Punta Christo i na istoimenoj napuštenoj austro-ugarskoj tvrđavi iz 19. stoljeća okruženoj prekrasnim plažama i s pogledom na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni, Outlook sa svojim živopisnim pozornicama pod nazivima Harbour, Dockside, Fort Arena, Mungos Arena, The Moat, Outside the fort, Courtyard, Dungeon, The Ballroom, The Beach, The Clearing...zabavama na brodovima i kampom smještenim na obali, nudi jedinstveno festivalsko iskustvo, što su i prepoznale tisuće inozemnih posjetitelja iz više od pedeset zemalja svijeta, kao i preko osamsto akreditiranih medija koji su pratili prošlogodišnje izdanje festivala.

Izvor: Balkan Kolektiv
(V:MC & Simple Craft aka Craftman @ Outlook Festival 2013!, 31. August / Courtyard arena!)