Preskočite na glavni sadržaj

Transformlab 2013.

Transform@lab predstavlja intenzivnu radionicu namijenjenu studentima koji su pri završetku studija, a koji se zanimaju za razvoj i pitching kreativnih ideja putem cross-platformi. radionica se održava od 10. lipnja do 6. rujna 2013., u Newportu, Budimpetši i Parizu. Prijave su otvorene do 1. ožujka 2013.
vrijeme: 10.06.2013.
prijava: 01.03.2013
url: http://www.transformatlab.eu
Praktičan uvid u tu tematiku bit će im omogućen u dvadeset dana tijekom šest mjeseci u Walesu (Ujedinjenom Kraljevstvu), Francuskoj i Mađarskoj.

Radionica će uključivati jedanaest masterclassova i primjera dobre prakse te 12 laboratorija za razvoj projekata s vodećim kreatorima iz područja novih medija koji dolaze iz zemalja što ugošćuju radionicu.

Devet odabranih sudionika imat će priliku upoznati se s uvjetima u četiri filmska studija, sudjelovati na četiri događanja namijenjena umrežavanju te dobivati kontinuiranu podršku putem Interneta prije predstavljanja i pitchinga vlastitih projekata. Cilj je ovoga inovativnog programa nadahnuti sljedeću generaciju kreativnih stvaralaca u tzv. multiplatformskom svijetu.

Kotizacija iznosi 460 €, a postoji mogućnost dodjele stipendija.

Kontakt:
Hannah Raybould
e-pošta: info@transformatlab.eu
tel +44 (0) 2920 480177

Više informacija: martina.petrovic@mediadesk.hr

Izvor: www.mediadesk.hr