Preskočite na glavni sadržaj

25. smotra kazališnog stvaralaštva u Vukovarsko-srijemskoj županiji

U Retkovcima će se od 26. siječnja do 23. veljače održavati 25. smotra kazališnog stvaralaštva u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Na otvorenju ove manifestacije premijerno će biti izvedena predstava  'Teštamenat' autora Pere Budaka i u režiji Andrijane Raguž, iz produkcije kazališta 'Mika Živković' iz Retkovaca.
vrijeme: 26.01.2013.
mjesto: Retkovci

U bogatom programu sudjelovat će trinaest kazališnih družina iz Hrvatske, ali i inozemstva. Publika će gledati kazališne uratke iz Retkovaca, Belog Manastira, Slavonskog Broda, Belišća, Viteza (BiH), Bjelovara, Jastrebarskog, Postojne (Slovenija), Ivankova, Đurđevca, Županje, Pačetina i Omiša.

Najmlađa publika imat će prilike pogledati četiri kazališne predstave u izvedbi dječjih dramskih družina iz Pačetina, Belišća, Vinkovaca i Ivankova, ali i predstavu vinkovačkog kazališta u profesionalnoj produkciji.

Popratne priredbe u okviru smotre ponudit će također bogat program: izložbe slika i fotografija, izložbe ručnih radova i rukotvorina te predstavljanje zbirke pjesama Mire Perić Kraljik.

Karte će biti u prodaji samo 26. siječnja, 20. i 23. veljače, dok će na svim ostalim događanjima ulaz biti slobodan!

Program 25. smotre kazališnog stvaralaštva u Vukovarsko-srijemskoj županiji