Preskočite na glavni sadržaj

Treći Sudnji dan - Nezavisni festival kreativnih komunikacija

Treći izdanje nezavisnog festivala kreativnih komunikacija - Sudnji dan, kojeg od 2010. organizira neprofitna udruga Kulturna ofenziva (B. Lazanja, M. Pitarević, A. Bahorić), čiji je primarni cilj promicanje autorstva i kreativnosti, održava se danas, 21. prosinca, u 21 sat i 12 minuta, u Galeriji Bačva, HDLU.
vrijeme: 21.12.2012. 21,12
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://www.imo.hr/
Sudnji Dan namijenjen je profesionalcima angažiranima u komercijalnom i neprofitnom sektoru tržišnih komunikacija te studentima.

Festival okuplja hrvatske kreativce iz područja dizajna, fotografije, glazbe, režije, ilustracije, glume...Vrijednosti na kojima je Sudnji Dan utemeljen su autorstvo, nezavisnost i fair play. 'Nezavisni' u odrednici znači da Sudnji Dan ne ovisi o moći ili profitu interesnih skupina, nego je isključivo u službi kreativnosti kao oblika ljudskog izražavanja.

Najvažnije festivalske značajke su NAGRAĐIVANJE AUTORSTVA imenom i prezimenom, BESPLATNA KOTIZACIJA te brojčano VELIKI ŽIRI koji ocjenjuje online, čime se osigurava nepristranost i objektivnost. Svi sudionici festivala u natjecateljskom dijelu bore se za 12 ORDENA SUDNJEG DANA.

Jedna od kategorija namijenjena je isključivo studentima - nagrada Mlada nada. Također, Sudnji Dan ima i tzv. nagradu klijenata, koju dodjeljuje specijalni žiri sastavljen od predstavnika tvrtki i organizacija naručitelja. Prijave, upad i dobra volja svih sudionika na SUDNJEM DANU oduvijek su slobodne.