Preskočite na glavni sadržaj

Muzika.hr postala član Europskog programa za razmjenu glazbenih talenata

Muzika.hr postala je medijski partner Europskog programa za razmjenu glazbenih talenata (ETEP) koji je financiran od Europske unije, a cilj mu je promocija i cirkulacija europskih glazbenika na europskim festivalima.
vrijeme: 22.11.2012.
url: http://www.muzika.hr/

Cilj ETEP programa je europskim glazbenicima pružiti podršku kroz medijske partnere te kroz bukiranje gaža na festivalima.

Od početka djelovanja ovog programa do danas, na šezdeset održanih festivala prezentiralo se 495 izvođača s ukupno 1359 nastupa. Kreirajući jedinstvenu mrežu koja obuhvaća europske medije i suradnju s EBU (European Broadcast Union) te festivale diljem Europe među kojima su i naš INmusic i susjedni Slovenian Music Week i Waves Vienna Festival, ETEP radi na promociji glazbenika što im jamči izloženost brojnoj publici Starog kontinenta.

Muzika.hr djelovat će kao medijski partner ETEP-ovog potprograma CEETEP (Central Eastern Europe Talent Exchange Program) koji cilja na glazbenike iz srednje i istočne Europe. Valja istaknuti kako je uz Muzika.hr medijski partner u sklopu ovog programa i Hrvatska radiotelevizija. Opširnije