Preskočite na glavni sadržaj

Dodjela Teatar.hr Nagrade Publike

Dodjela Teatar.hr Nagrade Publike
Dodjela Teatar.hr Nagrade Publike, prve i jedine domaća nagrada za izvedbene umjetnosti o kojoj odlučuje samo publika, održat će se 22. studenoga u Velikom pogonu Tvornice Kulture s početkom točno u 21 sat.
vrijeme: 22.11.2012.
prijava: 01.10.2014
mjesto: Bialystok, Poland
url: http://teatar.hr/nagrada-publike
Glasanje za nominirane otvoreno je do 21. studenog na adresi http://nagrada.teatar.hr , a u deset kategorija dosad je pristiglo gotovo 7000 glasova. Dobitnici će pak biti proglašeni na večeri koju će voditi Nina Violić i Miran Kurspahić, i koja će istovremeno biti i rođendanska zabava najstarijeg neovisnog domaćeg portala u kulturi, i koncert, na kojem su svoj nastup dosada potvrdili:
- Rundek Cargo Trio – Darko Rundek, Izabel, Duco Vranić, featuring Sergej Trifunović i Maja Posavec - Alen Sinkauz & Nenad Sinkauz [Eastrodeo]
- Žuta Crta Band Goran Bogdan, Nina Violić, Frano Mašković, Ksenija Marinković, Jadranka Đokić, Lucija Šerbedžija, Hrvojka Begović, Vedran Živolić, Slaven Španović
- Villim Matula & Igor Pavlica
- Luni Megumi – Ivana Roščić, Goran Bogdan, Danilo Šerbedžija, Jadran Puharić
- Jelena Radan & Pedro Abreu [ Femme Fadal – San o Amáliji Rodrigues u slikama kazališta sjena ]
- Alen Sinkauz, Dino Brazzoduro, Igor Pavlica Tin Ostreš, Ante Perković Lana Deban [Lubenica Ili Samo Iluzija]
- Dino Šaran [Letu Štuke]

Nakon još niza iznenađenja, večer će pak zaključiti Radio 808 Sound System čije DJ snage obećavaju rasplesati sve prisutne i na plesnom podiju ih zadržati sve do jutra.

Ulaznice za dodjelu već su u pretprodaji na http://teatar.hr/shop  po cijeni od 35 kuna, dok će na dan same dodjele stajati 45 kn. Sav prihod od dodjele namijenjen je financiranju portala Teatar.hr, a svaka od ulaznica ujedno će biti i kupon za sedmodnevni besplatni pristup njegovim premium sadržajima.