Preskočite na glavni sadržaj

100 najboljih hrvatskih novinskih fotografija iz 2011.

Putujuća izložba 100 najboljih hrvatskih novinskih fotografija 2011. godine, u organizaciji Zbora fotoreportera Hrvatske, otvara se u srijedu, 12. rujna, s početkom u 19 sati, u Galeriji fotografije Meraja u Vinkovcima.
mjesto: Husnjakovo, Croatia
url: http://www.fotoreporteri.hr
Na otvorenju će prisustvovati Vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić i predstavnici Zbora fotoreportera i Fotokluba 'Vinkovci'.

Izložba je dio službenog programa Vinkovačkih jeseni te ujedno predstavlja i zanimljivu turističku ponudu, budući da se na jednom mjestu može dobiti pregled najvažnijih i najzanimljivijih zbivanja iz Hrvatske  u protekloj godini. Ispod svake izložene fotografije nalazi se tekstualni opis na hrvatskom i engleskom jeziku, kako bi bila razumljiva domaćim i stranim posjetiteljima.

Na izložbi će biti istaknute pobjedničke fotografije u kategorijama Događaj, Svakodnevni život, Reportaža, Priroda i okoliš,  Kultura i umjetnost, Portret te Sport. Sve fotografije po kategorijama možete pogledati na službenoj stranici Zbora fotoreportera hrvatske (www.fotoreporteri.hr)