Preskočite na glavni sadržaj

Kvartet 'II Divo' nastupa u Zagrebu

Najpoznatiji svjetski klasični multinacionalni kvartet 'II Divo' dolazi u Hrvatsku u sklopu europskog dijela svoje svjetske turneje, a pjevat će 17. rujna u Areni Zagreb.
vrijeme: 17.09.2012.
mjesto: New York, USA
url: http://www.perforacije.org/

Svjetska turneja započela je u veljači, a kvartet (Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller i Urs Bühler) nastupa na najpoznatijim mjestima diljem svijeta. Na svojoj četvrtoj svjetskoj turneji promoviraju najnoviji album 'Wicked Game' (Syco/Sony Music). Zanimljivim vokalnim spojevima i jedinstvenim opernim aranžmanima osvojili su milijune slušatelja te pokrenuli klasičnu multinacionalnu senzaciju. Na posljednjoj održanoj turneji 'An Evening With Il Divo' (2009.), koncerti su rasprodani u više od 130 gradova te su primili Billboardovu nagradu (the Billboard Breakthrough Award) za jednu od najvećih i najuspješnijih turneja godine.

'Wicked Game' je njihov peti studijski album. Od izlaska albuma u studenom, prodan je u više od milijun primjeraka. Neke od pjesama koje se nalaze na albumu su naslovna pjesma 'Wicked Game' - dramatična prerada klasika Chrisa Isaaka, emocionalna obrada Roy Orbisonove pjesme 'Crying', i zapanjujuća verzija nezaboravne 'Time To Say Goodbye'.

Ulaznice za zagrebački koncert prodaju se na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr. Budući da je koncert sjedećeg karaktera, u prodaji je samo 8000 ulaznica.