Preskočite na glavni sadržaj

Kornelije Kovač u Rijeci

U utorak, 28. kolovoza, na Trsatskoj gradini, održat će se koncertna i multimedijana promocija knjige 'Fusnota' Kornelija Kovača (uz glazbene goste), a 30. kolovoza glazbenik će voditi skladateljsku radionicu na Vocal Marathonu 2012. Prijave za sudjelovanje na radionici su u tijeku i traju do 29. kolovoza.
vrijeme: 28.08.2012. u 21 sat
prijava: 29.08.2012
mjesto: Rijeka, Trsatska gradina
url: http://vocalmarathon.com/

Autobiografija "Fusnota", govori o njegovom umjetničkom i osobnom životu. Knjiga uključuje mnoge fantastične detalje o jednom o najznačajnijih predvodnika pop i jazz rock glazbe ovih prostora.

Gosti izvođači (Zlatko Pejaković, Jacques Houdek, Marko Tolja, Klapa Cambi, Tina Vukov) posjetiteljima će pružiti priliku da uživaju u najpoznatijim skladbama autorova opusa, uz njegovu klavirsku pratnju. Glumci Tanja Smoje i Damir Orlić uprizorit će neke od najzanimljivijih isječaka knjige.

Kornelije Kovač, kompozitor i glazbenik, trijumfira na brojnim glazbenim festivalima u bivšoj Jugoslaviji. Sa Korni Grupom nastupa na mnogim glazbenim festivalima u Europi, piše glazbu za kazalište, film i televiziju. Kao skladatelj pop i rock glazbe izuzetno je uspješan. Njegove kompozicije objavljuju se na brojnim LP pločama u ex-Jugoslaviji te diljem svijeta.

Dana 30.8.2012., na brodu Marina u riječkoj luci, Kornelije Kovač voditi će skladateljsku radionicu na Vocal Marathonu 2012. Prijave >>>