Preskočite na glavni sadržaj

Djevojačka soba - modni performans i otvorenje izložbe

Tajči Čekada i članovi udruge Interinova priređuju modni performans i otvorenje izložbe 'Djevojačka soba'. Performans će se održati u subotu, 28. srpnja, u 21 sati, ispred zgrade općine Matulji, a otvorenje izložbe dan kasnije, u nedjelju, u 12 sati, u izložbenom prostoru 'ISA', Mučići 46, Jurdani.
 
vrijeme: 28.07.2012.
mjesto: Matulji
url: http://www.tajcicekada.com/
•  Modni performans:

U subotu, 28.07.2012. u 21 sati ispred zgrade općine Matulji a u sklopu koncerta Jazz Night 'Borna Šercar Trio feat' & Sabrina publika će moći prisustvovati modnom performansu autorice Tajči Čekade i Udruge Interinova pod nazivom ''Djevojačka soba“.

U suradnji s multimedijalnom umjetnicom Tajči Čekada, keramičari iz Udruge InterInova izradili su po zadanom dizajnu odjevne predmete, korzete, donje rublje i popratne rekviziti vezane za intimu sobe. Na modnoj reviji će tako biti predstavljeni modeli koje je autorica izradila u suradnji sa keramičarima: Tomica Gržeta, Elda Čekada,  Ivna Sufunđžć i Vera Gambar Miščević.

U atriju općine Matulji će se istoga dana moći pogledati i manji dio postava izložbe „Djevojačka soba“, od svakog člana udruge po jedan eksponat te će biti izložena i serija modnih fotografija tih istih modela autorice Tajči Čekada.

•  Otvorenje izložbe Djevojačka soba

U nedjelju, 29.07.2012. u izložbenom prostoru „ISA“  u 12 sati će biti priređeno svečano otvorenje izložbe radova umjetničke keramike autorskog i unikatnog keramičkog dizajna uz prigodni domjenak i slobodan ulaz.

Radovi koji će biti izloženi su djela priznatih hrvatskih keramičara, članova umjetničko / strukovnih udruženja poput HZU, HDLU, ULUPUH i KERAMIKON. Ujedno i članova udruge Interinova:
Roberto Auidi, Tomica Gržeta, Elda Čekada, Ivna Sufundžić , Vera Gambar Miščević, Mladen Ivančić, Dubravka Mage, Snježana Nemarnik, Luigi Montereali, Nikolina Ružić, Duška Gržeta, Vesnica Popović.

U sklopu izložbe će biti i postavljene haljine, donje rublje i korzeti koji su izrađeni po dizajnu i u suradnji sa Tajči Čekadom.
 
O projektu | Pozivnica