Preskočite na glavni sadržaj

INmusic festival od 28. do 30 lipnja

INmusic festival od 28. do 30 lipnja
Na 'Ko to tamo peva/Balkan Party' pozornici ovogodišnjeg. 7. po redu izdanju najvećega hrvatskoga glazbenog festivala 'INmusic festivala', koji se na jarunskom Otoku hrvatske mladeži održava od 28. do 30. lipnja, nastupit će Pozdrav Azri, Zykopops i DJ Surka, priopćio je organizator tog festivala.
vrijeme: 28.06.2012.
mjesto: Zagreb; Otok hrvatske mladeži – Jarun
url: http://www.inmusicfestival.com/

Program pod nazivom 'Ko to tamo peva/Balkan party' dobio je naziv prema legendarnom filmu 'Ko to tamo peva', a okosnica programa, osim izvođača je i originalni autobus iz istoimenog filma.

Sastav 'Pozdrav Azri' čine dva izvorna člana Azre - bubnjar Boris Leiner i basist Mišo Hrnjak. Publiku će zabavljati pjesmama iz Azrine ostavštine, kao što su uspješnice 'Balkan', 'A, šta da radim', 'Lijepe žene prolaze kroz grad', 'Sunčana strana ulice', 'Kad fazani lete', 'Klinček stoji pod oblokom', 'Užas je moja furka', 'Krvava Meri' i 'Obrati pažnju na posljednju stvar'.

Ciganski etno trash bend Zykopops u svom 'punk mlincu' prerađuje tradicijske pjesme iz Hrvatske, Srbije, Makedonije i Mađarske, a pobrinut će se da se tijekom večeri čuje i glas profesora Dragana Ivaniševića, stoji u najavi organizatora.

Glazba DJ Surke žanrovski se kreće od funka, reggae-a, duba, dubstepa, drum&bassa, afro ritmova pa i jazza i rocka, novijeg i starijeg hip hopa, house-a i techna. (Hina)

Program INmusic festivala 2012

Vezane vijesti:

Najavljeni dodatni programi INmusic festivala

'New Order' umjesto 'The Cranberries' na Inmusic festivalu

Sedmi INmusic festival 29. i 30. lipnja