Preskočite na glavni sadržaj

Koncert dua ChocoJazz u Vip Clubu

Duo ChocoJazz, pobjednik natjecanja demo-bendova 'Močvara traži zvijezdu', nastupit će u četvrtak, 31. svibnja, s početkom u 22 sata, u zagrebačkom Vip Clubu.
vrijeme: 31.05.2012. 22 h
mjesto: Zagreb, Vip club, Trg bana Jelačića 9
url: http://www.telegraph.co.uk/

ChocoJazz su dvije prijateljice, Lea i Nina. Njihove pjesme temelje se na toplom, melodioznom dvoglasju i imaju minimalistički, lo-fi ugođaj. U svojoj glazbi koriste svaki instrument i predmet koji im dođe pod ruku – klavir, flautu od bambusa, harmoniku, ghungroos, usnu harmoniku, činelice, električnu gitaru, dječji sintić, elektroničke beatove, novinski papir i keramičke šalice. A najčešće pjevaju o ljubavi. I hladnim stanovima.

ChocoJazz bile su pobjednice natjecanja demo-bendova 'Močvara traži zvijezdu', što ih je dovelo suradnje s producentom Cocom Mosquitom (snimanje pjesme 'Uzet ću te i odvesti'), kao i s kazališnom redateljicom Renatom Carolom Gaticom. Za scensku glazbu u njezinoj predstavi 'Šarengrad' (Teatar &TD) dobile su nagradu žirija na kazališnom festivalu 22. Marulićevi dani u HNK Split. ChocoJazz upravo dovršavaju snimanje svog prvog albuma.

Ulaznica za ovaj koncert će iznositi 20kn.