Preskočite na glavni sadržaj

Najavljeni dodatni programi INmusic festivala

Sedmo izdanje INmusic festivala održat će se posljednjeg vikenda u lipnju, točnije 28., 29. i 30. lipnja, na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu, a posebna novost ovogodišnjeg festivala su brojni raznoliki programi i sadržaji koji su predstavljeni na konferenciji za novinare.
vrijeme: 28.06.2012.
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://www.eurokaz.hr/

Predstavljeni su glazbeni programi, koncerti i DJ program; Main Stage, World Stage, Night Stage, Axe After Party, Nissan Jukebox, Jack Party, Tko pjeva zlo ne misli, Silent Party i Ko to tamo peva, te zanimljivi dodatni sadržaji festivala kao što su izložba Multikulturalizam u glazbi, Tesla Boat Show, Nargila Chill Out, Face painting i Cocktail Bar, posebne pogodnosti poput kampa, popusta Hrvatskih željeznica, besplatnog prijevoza i još bogatije ugostiteljske ponude koja ove godine nudi više od 50 vrsta jela.

'Brojnim novim dodatnim sadržajima INmusic festival će od ove godine realizirati značajan potencijal glazbenoga festivala, a to je mogućnost stvaranja jedinstvenog ugođaja gdje će publika uz vrhunski glazbeni program imati priliku doživjeti inovativne i jedinstvene programe. Time će se INmusic pozicionirati kao jedinstven festival u regiji po ugođaju i iskustvu koji pruža posjetiteljima. Inovativne sadržaje kao što su 'Ko to tamo peva', s originalnim autobusom iz legendarnog filma ili ambijent iz filma 'Tko pjeva zlo ne misli' još jednog filmskog klasika ili Tesla Boat Show, pa Nissan Human Jukebox publika će moći po prvi put doživjeti na INmusic festivalu', rekao je Zoran Marić, direktor INmusic festivala.

Opširnije o dodatnom programu