Preskočite na glavni sadržaj

MKC Split - natječaj za izložbeni program u 2013.

Multimedijalni kulturni centar Split raspisuje natječaj za redovni izložbeni program u 2013. godini, u produkciji MKC Split i natječaj za programe u organizaciji i produkciji drugih umjetničkih organizacija i institucija za korištenje prostora galerije MKC Split. Rok za predaju prijava e-mailom ili poštom je 11. lipanj 2012.
prijava: 11.06.2012
mjesto: Split; MKC Split, Savska bb
url: http://www.mkcsplit.hr
Natječaj za redovni izložbeni program otvoren je za autore i grupe autora. U obzir dolaze svi vizualni izričaji suvremene umjetničke prakse posebice rad s novim tehnologijama (video/audio instalacije, internet projekti...), ali i sve strategije koje se istraživački odnose spram umjetničkih medija. Razmatrat će se prijedlozi projekata koji vode računa o prostornim kapacitetima galerije MKC Split, a riječ je o cca 400 četvornih metara.
 
Prijava treba sadržavati opis likovnog projekta uz obaveznu vizualnu dokumentaciju (foto/video, skice), radnu biografiju autora, te tehnički opis odnosno tehničke potrebe likovnog projekta.

Natječaj za programe i projekte koji bi se realizirali u prostorima MKC Split (galerija,) otvoren je za udruge, umjetničke organizacije i ustanove koje se bave organizacijom i produkcijom kulturnih sadržaja. Trebaju sadržavati opis programa i njegove tehničke složenosti, biografije sudionika, te prijedlog termina održavanja.

Molimo da točno naznačite natječaj na koji se program prijavljuje (likovni natječaj u produkciji MKC Split ili program u vlastitoj produkciji).

Adresa: mkcsplit@mkcsplit.hr
ili MKC Split (za natječaj...)
Savska bb
21000 Split

Tlocrt