Preskočite na glavni sadržaj

Promocija Exit Festivala i portala Festival.hr

U petak, 18. svibnja, u zagrebačkom klubu Kvart dogodit će se novi Bassacre na kojem će biti predstavljeno ovogodišnje izdanje novosadskog Exit Festivala te početak rada prvog hrvatskog web portala posvećenog festivalima - Festival.hr, uz nastupe domaćih i regionalnih DJ-a.
vrijeme: 18.05.2012. 22 h
mjesto: Zagreb; Kvart, Heinzelova 66

Za DJ pultom Kvarta tu večer naći će se Rasheed (Srbija), A Skitzo aka Ahmaad (BiH) te domaćini Yesh i DMT, u programu koji će biti obojan žešćim plesnim zvukom, kako i priliči nazivu večeri.

Ovogodišnji Exit Festival održat će se od 12. do 14. srpnja na dobro poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Među 600-tinjak izvođača na dvadesetak pozornica naći će se i Guns N' Roses, New Order, Erykah Badu, Duran Duran, Avicii, Laurent Garnier, Ritchie Hawtin, Plan B, Gossip, Wolfmother, Luciano, Miss Kittin, Brodinski, Little Dragon, Buraka Som Sistema i mnogi drugi.

Festival.hr je prvi regionalni web portal koja donosi informacije o festivalima s područja Hrvatske i susjednih zemalja. Portal je osmišljen kao stranica koja prati najnovija događanja s područja glazbe, kulture, zabave i sličnih aktivnosti koje se inače uklapaju u programe festivala. Uz najave pojedinih događanja portal će nuditi razne sadržaje zabavnog karaktera kao što su: vodiči za festivale, recenzije događanja, kolumne, intervjui s izvođačima, nagradne igre, foto i video galerija i još puno toga.

Cijena ulaznice: 20 kn do 00,30 h / 30 kn nakon 00,30 h.