Preskočite na glavni sadržaj

Otvoreni uredi za razvoj novih medijskih kultura u Mariboru i Čakovcu

Ulaskom u drugu godinu provedbe projekta New Media Cross-Border, koji se provodi u okviru IPA operativnog programa Slovenija-Hrvatska 2007.-2013., počeli su s radom partnerski Uredi za razvoj transdisciplinarnosti i novih medijskih kultura u KID Kibla u Mariboru (Kneza Kocija 9) i Autonomnom centru - ACT u Čakovcu (Ivana Novaka 38).
vrijeme: 05.04.2012.
mjesto: London, UK
url: http://www.wigmore-hall.org.uk/

Radi se o formaliziranju i širenju savjetodavne podrške organizacijama i pojedincima iz lokalnih zajednica Međimurske i Varaždinske županije te Pomurske i Podravske regije, koji žele djelovati na održivom razvoju koristeći nove medije, društveno angažiranu umjetnost i nove modele suradnje umjetnika i stručnjaka iz različitih disciplina.

Uredi će pomagati jačanju sposobnosti spomenutih aktera edukacijom, savjetovanjem, informiranjem, razmjenom programa te zagovaranjem održivih pozitivnih promjena.

Usluge savjetovanja za korisnike su besplatne, a uredi su otvoreni utorkom i četvrtkom od 9 do 15 sati ili prema dogovoru. Možete dobiti pomoć vezanu uz pripremu i provedbu projekata, uključujući i one koje namjeravate aplicirati na EU program Kultura 2007.-2013., vođenje financija, razvoj organizacije, marketing, organizaciju javnih događanja, suradnju i umrežavanje, te informacije o aktualnim natječajima, stipendijama, rezidencijalnim događanjima i dr.

Kao online podršku, uredi koriste web stranicu www.noborderculture.eu.

Izvor: Autonomni centar ACT