Preskočite na glavni sadržaj

IETM - poziv za sudjelovanje u izvedbenom programu

IETM Zagreb objavljuje poziv za sudjelovanje u izvedbenom programu plenarnog skupa mreže IETM, koji će se održati od 25. do 28. listopada 2012. u Zagrebu. Mole se svi zainteresirani da do 15. travnja 2012. godine dostave svoje prijedloge i radove.
prijava: 15.04.2012
mjesto: Finland, Bosnia and Herzegovina
url: http://www.lovropogorelich.net/
IETM (International Network for Contemporary Performing Art) krovna je udruga sa sjedištem u Bruxellesu, koja okuplja preko 400 članica iz 45 zemalja i smatra se najznačajnijom i najbrojnijom mrežom organizacija i institucija iz područja izvedbenih umjetnosti u Europi.

Organizacijski odbor IETM-Zagreb čine: Eurokaz, Domino (festivali Perforacije i Queer Zagreb), POGON - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, SC Kultura promjene / Teatar &TD, Hrvatski institut za pokret i ples/Plesni centar Zagreb, Drugo more (Rijeka).

Pozivaju se domaći umjetnici da predlože kazališne i plesne predstave u hrvatskoj produkciji i koprodukciji. Prednost imaju recentne nezavisne produkcije s naglaskom na umjetničkoj inovaciji i istraživanju.

Mole se svi zainteresirani da dostave svoje prijedloge i radove na dolje navedenu adresu. Razmatrat će se već izvedene predstave i one čija će premijera biti najkasnije do 15. lipnja 2012.

Prijava treba sadržavati:
- ispunjenu prijavnicu;
- životopis autora (do 1800 znakova);
- video dokumentaciju umjetnika (link na vimeo / youtube ili slično);
- kritike (izbor do 5 kritika);
- tehničke potrebe (tehnička lista treba sadržavati plan rada, prostorni plan, rasvjetni plan).

Ispunjenu prijavnicu poslati na mail adresu: ietm-zagreb@perforacije.org, a svu ostalu potrebnu dokumentaciju poštom na sljedeću adresu:
Domino (za natječaj IETM Zagreb 2012)
Kranjčevićeva 11
10000 Zagreb

O rezultatima poziva će odabrani umjetnici biti obaviješteni do 30. lipnja 2012. godine.