Preskočite na glavni sadržaj

Regionalna stand up comedy turneja Pedje Bajovića

Stand up komičar Pedja Bajović kreće na regionalnu turneju sa svojom prvom cjelovečernjom predstavom, pod nazivom 'S nogu'. Turneja počinje u četvrtak, 1. ožujka, u 19,30 sati, u Zagrebačkom gradskom kazalištu 'Komedija', da bi 12. ožujka završila u Bajovićevom rodnom gradu - Bijelom Polju u Crnoj Gori. U međuvremenu će obići još i Mursku Sobotu, Banja Luku, Sarajevo, Mostar, Beograd i Požegu.
vrijeme: 01.03.2012. 8pm
mjesto: Spanish Fighters, Ljubljana, Slovenia
url: http://www.ssp.hr/

Pedja je jedan od pokretača hrvatske stand up comedy scene te aktivni sudionik u razvoju mreže stand up komičara i organizacija u regiji i sada će krenuti u obilazak osam gradova u kojima je do sada živio.

Stand up komedija je priča – o životu. To nije pričanje viceva ili neka gluma u šaljivim skečevima. To je razgovor komičara i publike, a njihov smijeh potvrda je međusobnog razumijevanja.

Na pitanje o čemu je predstava, Pedja odgovara: 'Neki su prestari da bi se sjećali one zemlje na 'J', neki su premladi da bi se odatle i mogli ičega sjećati. Mi u tzv. srednjim godinama se toga i tada lako prisjećamo. Ipak, ovo nije nikakva nostalgična priča. Ovo je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu - na ovim 'našim prostorima', u 'regiji' ili 'regionu', Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji (kao da postoji sadašnja!) uglavnom – tu smo i sada. Iako razdvojeni, neka od tih svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu itd.'

A život je puno više od onoga što piše u novinama ili bude na televiziji (da ne zaboravimo tu i radio i internet). Život je više i od politike. Obitelj, novac, zdravlje, seks i moda, samo su neki od aspekata o kojima Pedja Bajović priča u ovoj svojoj stand up predstavi.

Puno više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom, od nepunih dva sata.

Izvor: Komedija s nogu