Preskočite na glavni sadržaj

Vocal Studio Maraton - Božić u Stereu

U četvrtak, 22. prosinca, u riječkoj Stereo Dvorani, s početkom u 20 sati, polaznici Studija Maraton uz pratnju Maraton Banda održat će božićni koncert, a ugostit će i dvije mlade riječke pjevačice: Tinu Vukov i Sabrinu Hebiri.
vrijeme: 22.12.2011. 20 h
mjesto: Rijeka; Stereo Dvorana, Strossmayerova 1
url: http://www.zabava.hr/

Studio Maraton je škola modernog pjevanja i sviranja koju je utemeljio poznati riječki glazbenik i producent Olja Dešić. Maraton pruža razne mogućnosti, nezaboravna iskustva te predstavlja odskočnu dasku onima koji se žele baviti glazbenom industrijom upoznavajući ih s raznim aspektima tog posla.

Maraton Božić u Stereu je manifestacija koja se događa drugu godinu za redom, na kojoj polaznici izvode neke od najljepših božićnih pjesama. Za njih je to prilika za usavršavanje vokalno - scenskih znanja i vještina, a široj javnosti to može biti prilika za upoznavanje mladih ljudi, prepunih pozitivne energije, koji na vrlo kvalitetan način provode svoje slobodno vrijeme.

Također, značajna obljetnica koja se obilježava je točno godina dana postojanja Maraton banda kojeg čine: Zvonimir Radišić, Jurica Komadina (gitare), Dino Ivelja (bas), Mateo Žmak (klavijature) i gost iz Yamaha centra na bubnjevima Sandro Legan.