Preskočite na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati Moralnih granica

Objavljeni su rezultati Think Space natječaja Moralne granice Nesavršene dužnosti: Ostvarive utopije. Dodijeljene su tri jednakovrijedne prve nagrade: 'We can't buy, so we occupy'autori Erin Ota, Caroline Smith (SAD), 'Grundrisse, Housing solutions for the immaterial worker' autori Fosco Lucarelli (Francuska), Mariabruna Fabrizi (Italija) te 'Palace of Human Passion' Autori: Philippe De Clerk, Denis Glauden, Justine Aerts (Belgija), Jean-Baptiste de Royer (Francuska) te dva posebna priznanja.
url: http://www.think-space.org
Hrvoje Njirić napravio je selekciju unutar 42 primljena rada, iz 19 zemalja, od 80 autora i koautora te odabrao najbolje. Dodijeljene su tri jednakovrijedne prve nagrade i dva posebna priznanje.

Unutar Think Space programa održana su četiri međunarodna konceptualna natječaja, a cijeli ciklus biti će zatvoren u sklopu prve Think Space Nekonferencije na kojoj će sudionici i šira publika imati priliku propitati ulogu arhitekture u svijetu i probati misliti prostor izvan granica.

Nekonferenciji će prisustvovatii gošća kustosica Eva Franch i žiratori Francois Roche i Hrvoje Njirić u društvu autora nagrađenih radova i mnogih drugih.

Na svečanoj dodjeli nagrada u subotu 19. studenoga. bit će otvorena izložba natječajnih radova i organiziran domjenak. Nekonferencija se održava u Zagrebu, u Laubi, Prilaz baruna Filipovića 23a,  od 18. do 20. studenoga

Sudjelovanje na Nekonferenciji boduje se s 16 bodova u sklopu programa Stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata, a DAZ za svoje članove i one koji se uključe u CouchSurfing ThinkSpace program nudi povoljniju kotizaciju u iznosu od 250 kn. Link za registraciju.
Izvor. DAZ