Preskočite na glavni sadržaj

Počinje drugi dio programa Scene Amadeo 2011.

Koncertom popularnih Mariachi Los Caballeros u četvrtak, 18. kolovoza, započinje drugi dio programa Klupske kazališno-glezbene scene Amadeo koji se održava u atriju Hrvatskoga prirodoslovnog muzeja na zagrebačkom Gornjem gradu.
vrijeme: 18.08.2011.
mjesto: Ankara, Turkey
url: http://www.myspace.com/busina_brass

Do 4. rujna zagrebačka publika imat će priliku pratiti koncerte čuvenog gitarista i lutnjista Edina Karamazova i flautiste Danija Bošnjaka, nastup sestara Varga, pobjednica tribine 44. tribine 'Darko Lukić', popularne grupe Ayllu koji izvode čudesnu glazbu Anda te za sam kraj koncert grupe Duende i Tomislava Tenšeka-Snoopya.

U kazališnom dijelu programa izvest će se reprize predstava premijerno izvedenih u srpnju na Sceni Amadeo. To je predstava Thomasa Bernharda – 'Jednostavno komplicirano' u režiji Svetlane Patafte sa sjajnim Žarkom Potočnjakom, predstava 'Tko je ovdje lud?' D.R. Sandersona u produkciji Planet Arta s Natalijom Đorđević i Markom Torjancem koji ujedno potpisuje i režiju ove urnebesne komedije te predstava MMP – Nasilje (otvoreno, izravno i nevidljivo) u produkciji Dječjeg kazališta Dubrava, pobjednica ovogodišnjeg Amadeoff  festivala.