Preskočite na glavni sadržaj

The Paint Club - europsko street art natjecanje

Ove godine, xSTatic festival ponosno predstavlja novost u svom programu: street art natjecanje The Paint Club! Mjesto radnje je xSTatic festival u Splitu, a vrijeme radnje 16. srpnja, subota, s početkom u 18 sati.
mjesto: Brno, Czech Republic
url: http://www.hdpisaca.org/
The Paint Club je europsko street art natjecanje koje se odvija u 16 zemalja, a od ove godine, Hrvatska je među zemljama koje se natječu.

Traže se natjecatelji: ilustratori, grafički dizajneri, street artisti, writeri, svi koji se bave nekom vrstom vizualne umjetnosti i žele dokazati svoje umijeće u području street arta. The Paint Club osigurava opremu – Molotow boje i velika platna za oslikavanje.

Natječu se timovi, a minimum za tim je dvoje ljudi, dakle dovoljan je jedan street artist i asistent. Sudjelovanjem u Paint Clubu postajete dio široke europske street art mreže, što znači sudjelovanja u daljnjim natjecanjima i okupljanjima u Hrvatskoj i drugim državama. Garantiramo ekstra zabavu na xSTaticu, uz moćan koncertni program, graffiti session i ekstremne sportove.

Za bilo kakva pitanja o sudjelovanju u Paint Club street art natjecanju, slobodno se obratite na thepaintclubHR@gmail.com ili na xstaticfestival@gmail.com

Prijava