Preskočite na glavni sadržaj

Gudački kvartet Rucner za žrtve Japana

Koncert Gudačkog kvarteta Rucner, posvećen žrtvama Japana, održat će se u srijedu, 4. svibnja s početkom u 17,30 sati, ispred Aquarius Music Shopa klasika & jazz u Zagrebu, Varšavska 11.
vrijeme: 04.05.2011. 17,30
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://www.zagreb-touristinfo.hr/
Koncertna akcija za Japan još je jedna u nizu kojom kvartet Rucner doprinosi pomoći žrtvama razornog potresa u Japanu, nakon što su prošlog mjeseca održali iznimno uspješni koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu. Ovom prigodom će se po promotivnoj cijeni prodavati nedavno objavljeni album Gudačkog kvarteta Rucner pod nazivom 'Ars Diaboli', a sav prihod od prodaje bit će uplaćen na žiro račun japanskog Crvenog križa. Prikupljanje sredstava za žrtve potresa u Japanu trajat će do 7. svibnja.


Na programu su djela Gershwina, Haydna, Cossetta i Piazzolle.Koncert organizira Aquarius Records u suradnji s Gudačkim kvartetom Rucner i Apriori Musicom.

Ovaj humanitarni projekt od njegovih početaka podržavaju Grad Zagreb, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica grada Zagreba, Hrvatsko društvo skladatelja, Hrvatska lutrija, Press clipping i mnogi drugi te im se ovom prigodom još jednom zahvaljujemo.

Dodatne informacije o humanitarnoj akciji za Japan na:
Gudački kvartet Rucner
Snježana Rucner
091 787 5134