Preskočite na glavni sadržaj

9.istočnoeuropski dani e/Vlade

U Ljubljani, Slovenija, od 8. do 10. svibnja, održava se konferencija – 9.istočnoeuropski dani e/Vlade: eVlada u vremenu ekonomskih izazova. Prijave za sudjelovanje primaju se do 3. svibnja.
vrijeme: 08.05.2011.
prijava: 03.05.2011
mjesto: Germany / Croatia
url: http://www.mediascape.info/
Godišnji istočnoeuropski dani e/Vlade postali su prepoznatljiva platforma za dijalog i transfer znanja između zapadnih i istočnih europskih zemalja. Konferencija okuplja stotine stručnjaka iz privatnog i javnog sektora koji donose kompetitivne prezentacije i inspirativne diskusije.

Nakon proširenja fokusa konferencije na sve važne aspekte IT aplikacija javnog sektora, teme uključuju:
- eVlada / eAdministracija i ePravosuđe;
- eZdravstvo;
- elektronska participacija građana;
- eEdukacija;
- informacijsko društvo i smanjenje digitalne podjele.

U tu svrhu pozvani sudionici i predavači su visoko pozicionirani vladini predstavnici, službenici javne administracije, predstavnici javnog sektora iz jugoistočne Europe, predstavnici akademije i znanstvenici, predstavnici poslovnog svijeta (IT sektor i osiguravajuće kompanije) te predstavnici nevladinih organizacija.

Sudjelovanje na Konferenciji je isključivo po pozivu, a broj je ograničen na 110. Sudionici sami pokrivaju troškove puta i smještaja. Kotizacija do 28. travnja iznosi: autori 130 €, sudionici 190 €, studenti 40 €., a puna cijena iznosi 250 €. Kotizacija pokriva sudjelovanje na svim sesijama, ručkove, večere i stanke za kavu.

Sudjelovanje je potrebno potvrditi na sljedeći mail: jasmina.antonijevic@cegd.eu

Prijavnica


Program