Preskočite na glavni sadržaj

Ljudska prava – natječaj za aktivnosti udruge Zora

Edukacijski centar udruge Zora raspisuje javni natječaj za besplatno održavanje 2 edukativne aktivnosti, (radionica i predavanje), za udruge i neprofitne institucije iz Međimurske županije u 2011. Natječaj traje do 31. ožujka.
prijava: 31.03.2011
url: http://www.udrugazora.hr
Aktivnosti za koje se provodi natječaj je 1 interaktivna radionica u trajanju od najviše 4 sata i 1 predavanje/prezentacija u sklopu slijedećih tema:
- ljudska prava;
- ženska prava;
- osnaživanje žena - žene i vođenje;
- nasilje u vezama;
- nasilje u obitelji;
- uvod u spolno reproduktivno zdravlje (kontracepcija, spolno prenosive infekcije/bolesti);
- HIV/AIDS;
- nenasilna komunikacija;
- suradnja i timski rad;
- volonterstvo;
- menadžment volontera.

Ukoliko se želite prijaviti na natječaj, pošaljite podatke organizacije i motivacijsko pismo s naznakom za koju aktivnost te opišite za koga vam je i zbog čega potrebno izvođenje ove aktivnosti. Motivacijska pisma možete poslati na zora@udrugazora.hr ili poštom na Udruga Zora. A. Schultessa 19, ured 67 i 68, 40000 Čakovec.

Udruge/institucije koje će dobiti besplatno izvođenje aktivnosti na natječaju odgovorne su za organizaciju aktivnosti te sve ostale troškove (materijali za radionicu, refreshment i sl). Udruga Zora osigurava samo trenericu/predavačicu koja priprema i izvodi aktivnost.

Udruga Zora je nevladina i neprofitna organizacija koja radi na promicanju ljudskih prava, rodne ravnopravnosti i prava manjina kao i edukaciji te podizanju svijesti o problemima od općeg društvenog interesa, nenasilju, zdravlju i cjeloživotnoj i ne-institucionalnoj edukaciji. Udruga djeluje od 2003. godine u Međimurskoj županiji, međutim uključuje se u relevantne nacionalne kampanje koje se strateški uklapaju u njeno djelovanje.

U sklopu udruge djeluje Edukacijski centar u sklopu kojeg provodimo radionice i ostale oblike neformalne edukacije te izdajemo edukativne alate (filmove, letke, priručnike, Cd-romove isl).