Preskočite na glavni sadržaj

Zato Kupujem uMjetnost - poziv

Projekt 'Zato Kupujem uMjetnost', nastao u suradnji studentske udruge Oikos Zagreb, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i ZKM-a, poziva studente na rješavanje poslovnog slučaja koji se bazira na marketinškom promicanju Zagrebačkog kazališta mladih, s ciljem veće posjećenosti predstava. Prijave traju do 16. studenog.
vrijeme: 12:00
prijava: 16.11.2010
mjesto: Split, Croatia
url: http://www.hnk-split.hr/
U sklopu projekta provedena je anketa među studentima o njihovoj navici odlaska u kazalište, održana je tribina s Reneom Medvešekom, a projektni ciklus završava rješavanjem poslovnog slučaja.

Pojedinačno ili u grupi od maksimalno troje studenata rješava se poslovni slučaj, u roku do mjesec dana. Dobiveni rezultati se predaju Zagrebačkom kazalištu mladih na ocjenu. Tim s najprihvatljivijim rješenjem zadatka bit će nagrađen besplatnim kartama za ZKM-ove predstave, te novčanom nagradom od 500 kuna, a ukoliko su članovi Oikos Zagreba dobit će popust na kotizaciju za Međunarodnu studentsku konferenciju 'Time to Rethink Economics 2011'.

Od studenata se očekuje:
- prepoznavanje problematike poslovanja ZKM-a i marketinških problema s kojima se suočava;
- definiranje ciljane publike kazališta;
- definiranje načina kojima bi se kazalište približilo studentskoj populaciji grada Zagreba i okolice;
- uočavanje najboljih načina kako poboljšati sliku o kazalištu i predstavama ciljanoj publici organizacijom na primjer evenata, seminara, konferencija, izložbi;
- osnovni je cilj promovirati kazalište i predstave na redovnom repertoaru.

Prijave putem e-maila: komunikacije@oikos-zagreb.org ili Facegook grupe privatnom porukom: Zato Kupujem uMjetnost.

Više