Preskočite na glavni sadržaj

The Jean-Claude Reynal Foundation - Natječaj

The Jean-Claude Reynal Foundation objavljuje natječaj za stipendije mladim umjetnicima koji rade isključivo na papiru, za studij u inozemstvu. Rok prijave je 15. studeni.

prijava: 15.11.2010.
url: http://www.rosab.net
The Jean-Claude Reynal Foundation, pod pokroviteljstvom Zaklade Francuske, u suradnji s Fine Arts School of Bordeaux, objavljuje natječaj za godišnju subvenciju u vrijednosti od 10.000 eura, kako bi omogućili mladim umjetnicima, koji rade direktno na papiru, putovati u zemlje po njihovom izboru, za razdoblje maksimum 6 mjeseci.

Kandidati moraju biti između 20 i 30 godina i posjedovati umjetničku praksu rada na papiru od najmanje dvije godine. Svi umjetnici imaju pravo sudjelovanja, bez obzira na obrazovanje ili nacionalnost. 50% stipendije biti će isplaćeno prije polaska i 50% za vrijeme boravka. The Jean-Claude Reynal Foundation zadržava prava na korištenje djela po svojm izboru, za najavu za stipendije sljedećih godina. Izabrani rad bit će odobren od strane izvršnog odbora. Selekcija će se održat početkom prosinca. Kandidati će biti obaviješteni o rezultatima (prvi pregled i konačan izbor) putem e-maila.
 
Registracija je moguća samo online na web stranici na kojoj je potrebno ispuniti obrazac za prijavu (studije, nastavni plan i program, putovanja projekt) i učitati portofolij kao PDF datoteku (max 10 MB).
 
Odabrani umjetnici će morati poslati tri originalne rada na papiru (crteža ili grafike svih vrsta), dimenzije ne smiju prelaziti 40 × 60 cm (15-3/4 x 23-5/8 i.). Radovi moraju biti poslani najkasnije do 15. siječnja 2011 na adresu ispod, a biti će vraćeni u razumnom roku.
 
Obrazac za prijavu - ovdje
Kontakt:
École des Beaux-Arts de Bordeaux
Ann-Gaëlle Coomber
7 rue des Beaux-Arts
33800 Bordeaux Cedex
Francuska
telefon: +33 (0) 5 56 33 49 13
bourse.reynal @ gmail.com
http://www.rosab.net/bourse-reynal/accueil.php

Izvor:  artservis.org