Preskočite na glavni sadržaj

Labinmusic Festival 2010.

Na ovogodišnjem izdanju Labinmusic festivala, 19. lipnja, nastupaju neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene Rundek Cargo Trio, Urban & 4, Pips Chips & Videoclips i TBF.
vrijeme: 19.06.2010.
mjesto: Labin
Darko Rundek jedan je od legenda rocka sa ovih prostora još od doba Haustora. Upravo će na ovom festivalu izvesti i neke od pjesama iz tog razdoblja, uz naravno Apokalipso i hitove koji su nastali u njegovoj samostalnoj karijeri.

Damir Urban je javnosti poznat mnogo godina još kao frontmen legendarnih Laufera, a potom se uspješno otisnuo u samostalnu karijeru. Njegov pristup glazbi i tekstovi u kojima se mnogi pronalaze drže ga u vrhu hrvatske glazbe već toliko godina.

Pipsi su uvijek tu, otkačeni i drugačiji, ponekad i ispred vremena, kao što su pokazali izdavši posljednji album na sticku.

TBF se nametnuo u posljednje dvije godine kao jedan od najtreženijih i najpopularnijih hrvatskih bendova. Svojom prepoznatljivom glazbom i ljetnim ritmovima pravi su odabir za ovakve festivale.
Kao predgrupe, posjetitelje će zabavljati mladi labinski blues rock band The Crossroads i njihove nešto starije kolege iz benda Rockline.

Posljednji adut festivala je i mlada talentirana i već afirmirana pjevačica Franka Batelić koja će biti voditelj cijelog programa Labinmusica.

Koncert se održava na prekrasnoj lokaciji igrališta u gornjem Labinu, sa pogledom na stari grad i more.

Organizatori su u kontaktu sa meteorolozima i prema predviđanjima, kiša bi trebala zaobići Labin za vrijeme trajanja festivala. U slučaju nekih promjena organizatori su imaju u rezervi i veliki šator, tako da će koncert zasigurno ići predviđenim tokom.

Zbog velikog broja ljudi koji će doći na festival, preporučuje se i parkiranje kraj OŠ “Matije Vlačić”, te odlazak pješke ili taksi kombijima do starog grada.

Ulazi se otvaraju već od 19.00 h, a program započinje već u 20.00 h.
Karata u pretprodaji još uvijek ima (Dalas Music Shop Rijeka, Centar cd shop Pula, Foto Festival Buzet, Frizerski salon As Pazin i Caffe barovi Orange, Spider i Valentino u Labinu), ali je organizator osigurao i dovoljan broj ulaznica za dan koncerta.