Preskočite na glavni sadržaj

Deset dana do zaključenja 640x480max doFURAJ SVOJ FILM! natječaja

Ove se godine po sedmi put u sklopu Festivala igranog filma u Puli održava i revija kratkog amaterskog filma doFURAJ SVOJ FILM!
mjesto: http://www.pulafilmfestival.hr/
Na festivalu sudjeluju svi filmovi snimljeni do rezolucije 640x480max u trajanju od 5 sekundi do 5 minuta, uključujući uvod i duljinu trajanja zvuka, u video formatima .mpeg, .avi, .wmv... Montaža materijala postoji kao opcija, a ne kao obaveza. Natječaj za prijavu amaterskih radova 640x480 max. otvoren je do 20. lipnja.

Ideja iza ovog sve popularnijeg pulskog popratnog programa jest omogućiti filmašima i onima koji to tek žele postati prikazivanje djela koja su nastala u trenutku inspiracije i čija kreativnost i izražajnost nadrasta namjerno skromno postavljene produkcijske okvire.

Filmovi uvršteni u službeni program natjecat će se za dvije nagrade. Najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija donosi pobjedniku prijenosno računalo, dok najboljem filmu po glasovima publike T-com osigurava prigodan poklon paket. O najboljem filmu (ili najboljoj ideji) odlučuje stručni tročlani žiri, a o najboljem filmu po glasovima publike odlučuju posjetitelji na internetskim stranicama www.pulafilmfestival.hr te www.tportal.hr od 8 do 22. srpnja. 2008. godine.

Pravilnik i prijavnicu za sudjelovanje u 640x480max. programu možete pronaći na službenim stranicama Festivala igranog filma u Puli.