Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za izlaganje u galeriji Milotić u 2010. godini

Galerija Milotić poziva zainteresirane umjetnike na podnošenje prijedloga za izlaganje u 2011.godini. Rok prijave je 15. srpnja.
mjesto: Pula
url: http://www.gallerymilotic.hr/
Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi vizualni umjetnici s područja vizualnih umjetnosti.

Uvijeti izlaganja u galeriji "Milotić"
Otvorenje dogovorenih izložbi je u petak u 20 sati, a traje 14 dana do četvrtka, a u petak, nakon 14 dnevnog trajanja se postav skida i preuzima od strane autora.

Organizator izložbe galerija Milotić za izložbu snosi slijedeće troškove:
Katalog: veličine 21x21 cm sa 6 listova ili 12 stranica u nakladi od 250 primjeraka od kojih autor na otvaranju preuzima 50 primjeraka besplatno, dizajn ili grafički izgled kataloga, pozivnice i plakata može urediti i sam autor ili ga uređuje organizator.Pozivnice se šalju e-mailom na 1.300 adresa u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji, članovima HDUL-a, kulturnim djelatnicima, institucijama u kulturi, novinama, radiju i televiziji. Plakat: veličine 80x60 cm u 5 primjeraka od kojih autor preuzima 2 nakon zatvaranja izložbe. Snima: otvorenje izložbe i slijedećih dana postav izložbe digitalnom kamerom i digitalnim foto aparatom radi svoje i dokumentacije autora i svaki autor preuzima 5 dvd kutija sa po dva cd-a ( dvd film i dvd foto) nakon zatvaranja izložbe. Materijali sa otvaranja i nakon otvaranja   
( filmovi i fotografije, katalog, pozivnica i plakat) biti će uvršteni i na web stranicu galerije.
Snosi: troškove čuvanja izložbe u djelatno vrijeme 10-13, 17-20 sati od ponedjeljka do petka, subotom od 10-13 sati, a nedjeljom i praznikom je zatvoreno.
Snosi: troškove čišćenja prostora i električne energije (rasvjeta).

Autor izložbe snosi troškove:
- dopreme i otpreme radova,
- uređuje postav izložbe ( zajedno s kustosom izložbe ako ga ima),
- organizira otvaranje izložbe - program i predgovor kataloga,
- organizira zakusku - domijenak na otvaranju i snosi troškove boravka za sebe i kustosa  ako autor i kustos nisu iz Pule.
- Autor ostavlja 1 rad srednjeg formata ( 70x70 - 100x100 ) za fundus galerije ( od 5 ponuđenih djela organizator odabere jedan), zbog gore navedenih troškova organizatora izložbe. Materijale potrebne za katalog, pozivnicu i plakat treba dostaviti 10-tak dana prije termina otvaranja, a radove najkasnije ujutro na dan otvaranja ili dan ranije. 

Prijavnica