projekcija

Trash Film Festival gostuje u Križevcima


vrijeme: 10.03.2009. 19,30 h
mjesto: Križevci, Klub kulture, Mažuranićev trg 1

U suradnji s varaždinskom udrugom Trash, na ovogodišnjem Culture Shock Festivalu u Križevcima bit će prikazana najzanimljivija ostvarenja Trash Film Festivala. U utorak, 10. ožujka, bit će prikazan film 'La imposicion de la ley 2', koji je na prošlom izdanju festivala osvojio prestižnu Zlatnu Motorku po izboru publike. Projekcija počinje u 19,30 sati, mjesto radnje je Klub kulture, a ulaz je slobodan.

Riječ je o sjajnoj akcijsko-meksičkoj policijskoj parodiji autora Tihomira Galevskog i Marka Zorka koji su najavili svoj dolazak na projekciju filma.

Trash Film Festival je jedinstveni festival na ovim područjima koji već treću godinu za redom veliča niskobudžetna filmska ostvarenja. Filmovi se natječu za Zlatnu Motorku u četiri kategorije: horor, borilački film, akcijski film te znanstveno-fantastični film. Ove godine u sklopu Culture Shock Festivala imat ćemo priliku vidjeti uspješnice iz svih kategorija, a zadnja projekcija posvećena je dokumentarnom filmu udruge Trash koji prikazuje događanja na samom festivalu u rujnu prošle godine.(R.P.B., 09.03.2009)