izložba

Izložba 'Kontrasti' u Muzeju grada Koprivnice


vrijeme: 05.02.2008. - 05.02.2008.18 h
mjesto: Koprivnica, MGK, Zgrada bivšeg 'Starog magistrata', Trg dr. Leandera Brozovića 1

U utorak, 5. veljače, u izložbenom prostoru Muzeja grada Koprivnice, u 18 sati, održat će se otvorenje izložbe 'Kontrasti' koju organiziraju Sekcija cvjećara Udruženja obrtnika Koprivnica i Muzej grada Koprivnice. Kako cvijeće i cvjetni izlošci imaju ograničeni vijek trajanja, svi zainteresirani građani su pozvani da kroz desetak dana razgledaju izložbu.

Nakon izložbe 'Detalji su bitni' održane u Galeriji Koprivnica nastale na poticaj najmlađe generacije cvjećara Tihomira Košćaka i njegovih istomišljenika koji prate suvremene trendove u aranžerskoj struci, ove godine izložbu organizira Sekcija cvjećara Udruženja čiji članovi cvjećari Erika Borovac, Anita Harambašić, Zdenka Karlović, Irena Kovačić, Tihomir Košćak, Vesna Ravenski, Andrijana Ščrbak i Slobodan Tintor sudjeluju na izložbi u Muzeju grada Koprivnice.

Na izložbi 'Kontrasti' cvjećari će predstaviti cvjećarstvo kao živi obrt te struku aranžerstva kao znanje i umjetnički obrt kroz žive izloške – cvijeće i cvjetne aranžmane. Ovogodišnju izložbu Sekcije cvjećara potaknula je dobra medijska popraćenost i interes građana grada Koprivnice koji su u velikom broju popratili izložbu 'Detalji su bitni'. MGK