izložba

Izložba Sandre Pintarić


vrijeme: 08.03.2007. - 08.04.2007.20,00
mjesto: Zagreb; Lounge bar Škola, Bogovićeva 7/2. kat
organizator: Lounge bar Škola

U četvrtak, 8. ožujka, u 20 sati, u Lounge baru Škola otvara se izložba 'Donosioci svitanja' Sandre Pintarić. Izložba će trajati mjesec dana.

Zagrebačka umjetnica izdvaja se vješto izrađenim ogledalima čija ljepota daje drugu dimenziju u ogledavanju vlastita lika i ukrašavanju prostora u kojima boravimo. Izložba predstavlja petnaestak radova, ogledala neobičnih formi i mozaika od neprozirnog stakla.

Staklo i ogledala kao materijal kojim se koristi, govore o fascinaciji tim materijalom koji joj služi kao nepresušan izvor novih nadahnuća i kombinacija u stvaranju.

Izložba će biti postavljena mjesec dana i otvorena je za sve građane koji je mogu razgledati u ugodnoj atmosferi Lounge bara Škola.

Sandra Pintarić rođena je 5. siječnja, 1973. godine u Zagrebu. Od rane mladosti iskazuje se u raznim umjetničkim tehnikama, a 1995. i 1996. godinu provodi u tvornici Gorica staklo, izučavajući staklarski zanat. Od tada do danas napravila je preko 300 ogledala i mozaika, ručno izrađenih radova. Djeluje kroz samostalna i grupna izlaganja, njena ogledala ukrašavala su nekoliko scenografija. 'Izvan šablona – u potrazi za neobičnim' moto je koji slijedi u svom inovativnom i neobičnom izrazu u kojem spaja funkcionalnost, estetiku i moderan dizajn.