natječaj

Natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju radova na ReArt Festivalu 2021.


prijava: 01.06.2021.

Udruga REART otvara natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ovogodišnje izdanje ReArt festivala, s rokom prijave - 1. lipnja 2021.

ReArt festival 2021., održat će se od 18. do 20. lipnja 2021. na ulicama Tvrđe, livadi Državnog arhiva (ul. Kamila Firingera 3) u Osijeku, a naziv ovogodišnje teme je “Mali princ”. Plan za izlagački dio festivala (sajam) u trajanju od ukupno dva dana (19. i 20. lipnja 2021., subota i nedjelja). Održavanje će biti u skladu s epidemiološkom mjerama, ali zbog neizvjesnosti svih događanja moramo napomenuti kako ćemo o mogućnosti održavanja sajma unutar ReArt Festivala naknadno obavijestiti.
 
Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, zadruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost proizvoda, neobičnost ili inovativnost u radu, kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet (brand) Vašega proizvoda. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici uradi sam kulturu, male kreativne industrije grada Osijeka, kao i šire, te stvoriti ugodan ambijent vezan uz ovogodišnju tematiku. 
 
Opis proizvoda podrazumijeva: slike, crteže, ilustracije, grafike, fotografije, itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri, predmeti opće uporabe, igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi. 
 
Potrebno je ispuniti Prijavnicu za IZLAGAČE ReArt 2021.“, te priložiti minimalno četiri fotografije s primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati. Tako ispunjenu prijavu poslati putem elektroničke pošte. Prijavnicu je moguće ispuniti putem računala. 
 
Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod stoga preporučujemo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu (.jpg format).
 
Molimo Vas da sve prijave pošaljete na e-mail: reart.sajam@gmail.com s naznakom „ReArt izlaganje 2021.“ i to najkasnije do 01. lipnja 2021.
 
Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Rok za prijavu: od 17. svibnja do 01. lipnja 2021. 
Rezultati natječaja: okvirno 04. lipnja 2021.

http://reartfestival.blogspot.com/2021/05/natjecaj-za-izlaganje-reart-2021.html


(D.H.F., 19.05.2021)

Tagovi: ReArt Festival