najave

7. Kreativna riznica u izravnom prijenosu na društvenim mrežama


vrijeme: 21.04.2021. - 24.04.2021.
mjesto: Osijek

Sedma Kreativna riznica svečano se otvara u Auli glagoljice Ekonomskog fakulteta u Osijeku 21. travnja, u 12 sati, na Svjetski dan kreativnosti i inovativnosti. Program Meandrirane kreativnosti traje od 21. travnja do 24. travnja 2021. godine.

Na svečanom otvorenju govorit će dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku prof. dr. sc. Boris Crnković koji će ujedno povezati ovogodišnji program Kreativne riznice s 2021. godinom kao Godinom kreativne ekonomije po proglašenju UNESCO-a. Uz dekana, na otvorenju će o Kreativnoj riznici govoriti prodekanica prof. dr. sc. Sunčica Oberman Peterka, izv. prof. dr. sc Josipa Mijoč i prof. dr. sc. Jasna Horvat. I ovogodišnja Kreativna riznica otvorena je svim zainteresiranim posjetiteljima no ovaj put online na društvenim mrežama Kreativne riznice i Instituta Andizet.
 
Programski sadržaj potpisuju organizatori i suorganizatori Kreativne riznice: Ekonomski fakultet u Osijeku, Institut Andizet, Filozofski fakultet Osijek i Akademija za umjetnost i kulturu.
 
Pokrovitelji Kreativne riznice su: Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo kulture i medija, Grad Osijek, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Hrvatski klaster kreativnih i kulturnih industrija, Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.
 
Organizatori ovogodišnje Kreativne riznice pozivaju zainteresirane da se pridruže programskim sadržajima na mrežnoj stranici Kreativne riznice (https://kreativna-riznica.com/program/) gdje mogu preuzeti detaljan prikaz iznimno bogatog programa u kojemu će sudjelovati više od 80 izlagača. Preuzimanje knjige programa dostupno je na poveznici.
 
Sva događanja posjetiteljima dostupna su u izravnom prijenosu uživo putem Facebook stranice Kreativna riznica i Youtube kanala Institut Andizet
 
Nakon otvorenja 21. 4. (srijeda) u 12, program je otvoren do 24. 4. (subota) kada u 14 sati Rizničari odjavljuju ovogodišnju Kreativnu riznicu i najavljuju sljedeću.

(R.P.B., 19.04.2021)