obavijest

Objavljen priručnik 'Reshape: A Workbook to Reimagine the Art World'Pogon je jedan od devetnaest partnera u europskom projektu RESHAPE u sklopu kojeg je objavljen priručnik “RESHAPE: A Workbook to Reimagine the Art World“. Online verzija publikacije dostupna je na stranici projekta - https://reshape.network/.

Priručnik “RESHAPE: A Workbook to Reimagine the Art World“ rezultat je projekta RESHAPE - Reflect, Share, Practice, Experiment.

Projekt se temelji na istraživanju i razvoju, a okupio je umjetnike, kulturne radnike i organizacije iz Europe i južnog Mediterana koji su zajednički osmislili nove organizacijske modele i alternativne načine rada i organiziranja. Cilj projekta je odgovoriti na izazove koje danas susrećemo u polju umjetnosti i kulture dovodeći u vezu pravednost, solidarnost i održivost s ulogom umjetnosti u društvu. Oslanjajući se na znanje i iskustvo onih koji već implementiraju alternativne modele i načine rada, ovaj priručnik donosi alate za tranziciju prema novom, pravednijem ekosistemu umjetnosti i kulture.

Detaljnije:
https://www.pogon.hr/


(D.H.F., 16.02.2021)