obavijest

Znanje i Vorto Palabra donose nove tri poslastice za knjigoljupce


vrijeme: 05.02.2021.

Nakladničke kuće Znanje i Vorto Palabra donose tri književne poslastice za knjigoljupce: dojmljiv roman 'Lovkinja' iz pera Kate Quinn o hrabrim ženama za vrijeme Drugog svjetskog rata, dirljiv i human portret suvremene ljubavi i braka 'Fleishman je u nevolji' autorice Taffy Brodesser-Akner i 'Farmu' Joanne Ramos, djelo koje će dovesti u pitanje vaša uvjerenja o majčinstvu, novcu i moralnom kompasu.

Nakon svjetskog uspjeha koji je postigla romanom Aliceina mreža, Kate Quinn predstavlja Lovkinju, triler koji zorno otkriva kako se ljudi suočavaju s nesrećom i žrtvovanjem dok jure za pravdom i kaznom. Ovo je intrigantni povijesni roman o ženama koje razbijaju društvene norme i predrasude svoga vremena.

Briljantan, žestok, oštrouman i smiješan roman Fleishman je u nevolji iz pera novinarke New York Timesa Taffy Brodesser-Akner pravo je osvježenje na književnoj sceni. Počinje kao zabavna priča o sredovječnom Njujorčaninu koji istražuje aplikacije za neobavezan seks, a završava kao feministički tekst koja vas pogađa u srž. Ovo je gorko sladak, bolno smiješan i, na kraju, dirljiv i human portret suvremene ljubavi i braka.

Farma
, provokativan i dirljiv roman Joanne Ramos, otvoreno progovara o kompromisima na koje su žene prisiljene kako bi osigurale svoju budućnost i budućnost onih koje vole.
 
Romani su dostupni u svim bolje opremljenim knjižarama diljem Hrvatske, te na webshopu znanje.hr.

(R.P.B., 05.02.2021)