koncert

Istarski glazbenici zajedno za žrtve potresa


vrijeme: 08.01.2021. 20 h

Veliki online humanitarni koncert bit će posvećen stradalima u potresu s područja Petrinje, Siska, Gline i okolice, a održat će se u petak, 8. siječnja, s početkom u 20 sati. Mnogi istarski glazbenici okupit će se se na ovom virtualnom koncertu kako bi dali svoj doprinos, i na način na koji najbolje znaju, pomogli žrtvama potresa.

Sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran. Ulaznice se mogu kupiti s nekoliko klikova na stranici partnera entrio.hr koji se rado odazvao i ustupio svu online infrastrukturu i sustav prodaje ulaznica.    
    
Koncert će se moći pratiti putem linka https://www.entrio.hr/event/humanitarni-koncert-gustafi-sajeta-i-medvid-za-petrinju-8714 , a nastupit će Gustafi, Šajeta, Edi East Trance Blues, Veterinari,Tedi Grubica i Medea Market – Sindik. Program će voditi Dražen Turina Šajeta, a Medvid produkcija odradit će tehnički posao i cijeli prijenos, kako bi vi mogli iz sigurnosti vašeg doma uživati u koncertu.
 
 „Dogodila se velika tragedija i nismo mogli ništa ne napraviti. Ideja o humanitarnom koncertu rodila se vrlo brzo, bacili smo se na organizaciju i u kratkom roku sve uspjeli realizirati. Svi su se rado odazvali i odrekli bilo kakve naknade za svoj posao, tako da i sve vas pozivam da sudjelujete, kupite ulaznicu za koncert, koji nažalost mora biti virtualan, i uživate u glazbi. Što više novaca sakupimo, to ćemo moći više njima pomoći." – izjavio je Alen Peruško iz Gustafa.
 
Ovo je ujedno i proslava 40-og rođendana Gustafa, koji bi u starom normalnom bio obilježen popularnom „štalom", no zbog epidemioloških mjera i pijeteta prema svemu onome što je Banovina preživjela posljednjih dana, koncert će biti online.

(R.P.B., 05.01.2021)