natječaj

SKC raspisuje natječaj za (su)financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2021.


prijava: 24.01 2021.
mjesto: Rijeka

Otvoren je natječaj Studentskog kulturnog centra  (SKC) Sveučilišta u Rijeci za (su)financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2021. godini. Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci, te studentske udruge i organizacije upisane u Registar Sveučilištu u Rijeci. Prijave se podnose putem online aplikacije, a rok za prijavu projekata je 24. siječnja 2021.!

Cilj ovog Natječaja je potaknuti studentice i studente na provođenje većeg broja kulturno umjetničkih aktivnosti na njihovim matičnim sastavnicama te javnim prostorima uopće.
 
Ovogodišnjim se Natječajem posebno potiče prijava projekata na sveučilišnom Kampusu te projekata koji bi predstavljali nadgradnju ostavštine Susjedstva Kampus proizašlog iz programa 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, kao jedinstvenog primjera suvremene sveučilišne kampus-kulture. Natječajem se potiče i prijava projekata koji rezultiraju oslikavanjem murala (posebice betonskih površina unutar fakulteta, u suradnji s  ovlaštenim korisnicima tih prostora), izložbe na vanjskim izložbenim panelima, kao i glazbena događanja na Kampusu/pop-up koncerti na otvorenom (DJ-ing, svirke uživo, uz šetnicu panela, u dvorištu ili u ulazu u nekoj od sastavnica).
 
Natječaj je namijenjen financiranju kulturno umjetničke produkcije od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci.
 
Opširnije o natječaju...

(R.P.B., 04.01.2021)