natječaj

Natječaj za izlaganje na ReArt festivalu – Božićno izdanje 2020.


prijava: 01.12.2020.
mjesto: Osijek

Udruga za umjetnost i stvaralaštvo REART otvara natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival - Božićno izdanje 2020.

Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet ili brand. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire, osvijestiti “Uradi sam” kulturu, poticati umjetnike i kreativce, publici poručiti “Misli globalno, kupuj lokalno” i uz popratni sadržaj usmjeriti ljude na umjetnost i kreativnost.
 
Opis proizvoda su: slike, crteži, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi.
 
Potrebno je ispuniti „Prijavnicu za ReArt Božić 2020.“ i uz prijavnicu koju se šalje na e-mail, treba priložiti i minimalno 3 fotografije sa primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati. Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod stoga preporučamo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu.
 
Molimo Vas da sve prijave pošaljete na e-mail: reart.sajam@gmail.com sa naznakom „ReArt Božić 2020.“ najkasnije do 1. 12. 2020. Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.
 
Sve prijave prolaze stručno žiriranje, nakon kojeg će autori i grupe autora elektronskim putem biti obavješteni o rezultatima natječaja. Prijava na natječaj je besplatna. Svi odabrani izlagači ispunjenom prijavnicom i potpisom prihvaćaju pravila i izlagačke uvjete ReArt festivala u božićnom izdanju.
 
S obzirom na okolnosti ReArt festival – božićno izdanje će najvjerojatnije biti online, stoga pozivamo sve kreativce da prijave svoje radove na natječaj!
 
Za sva pitanja obratite se e-mailom: reart.sajam@gmail.com
 
Prijavnicu možete preuzeti ovdje: https://www.dropbox.com/scl/fi/yn1zgh5ulneqkyqimcohn/Prijavnica-za-izlaganje-ReArt-Bo-i-2020..doc?dl=0&rlkey=x5n17id1bivm1xwebl9on54x7

(R.P.B., 30.11.2020)