predstava

U petak počinje nova sezona Teatra Exit


vrijeme: 30.10.2020.
mjesto: Zagreb

Više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT, u petak 30. listopada, Teatar EXIT započinje novu kazališnu sezonu izvedbom velike dugogodišnje uspješnice toga kazališta, hit predstave 'Ja, tata!' u izvedbi Rakana Rushaidata.

Predstavu i nakon devet godina posjećuju parovi koji čekaju dijete, oni koji imaju malu bebu ili već odraslog tinejdžera, ali i oni koji nemaju djecu, pa čak i srednjoškolci.
 
"Svi oni s predstave odlaze dobro raspoloženi jer iskustvo u roditeljstvu nije potrebno za smijeh i uživanje u ovoj predstavi. Predstava se može doći pogledati iz perspektive oca, majke, bake, djeda, tete, medicinske sestre, prijatelja budućih ili sadašnjih roditelja, vozača automobila ili putnika u avionu. U svakom slučaju - smijeh je zagarantiran", priopćeno je iz Exita.
 
Program 6. studenoga nastavlja predstava "Kako misliš mene nema?!", s jednim od najdugovječnijih glumačkih parova na sceni Teatra EXIT, Amarom Bukvićem i Filipom Juričićem.
 
"Ova hit komedija provest će vas kroz niz duhovitih priča i likova koji istovremeno prikazuju realnu društvenu sadašnjicu i sve njezine probleme. Priča je to o maskama, ali ne o onima koje su nam posljednjih mjeseci prioritetni rekvizit, već o društvenim i osobnim, pa čak i o maski za ronjenje. U ovoj predstavi padaju sve maske (osim onih kirurških), ali uz smijeh", stoji u najavi.
 
Dan poslije, na sceni je uz Amara Bukvića glumica Jadranka Đokić u predstavi "Pluća". Nagrađivana i svakom izvedbom sve popularnija humorna romantična drama o životu, romantičnom odnosu dvoje ljudi, o odluci na roditeljstvo i utjecaju te odluke na naš planet na repertoaru je u subotu 7. studenoga. Duhovit, pametan i višeslojan tekst te izvrsna, topla i dinamična glumačka izvedba malo koga će ostaviti ravnodušnim.
 
Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr.
 
S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava, blagajna Teatra EXIT radit će samo danima kada igraju predstave u razdoblju od 18 do 20 sati, kada je ulaznice moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT.
 
U prostoru Teatra EXIT poštivat će se sve epidemiološke mjere, a procedura pri ulasku u kazalište uključuje mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, dezinfekciju ruku na punktu za dezinfekciju, ostavljanje osobnih podataka (koji će se koristiti isključivo u svrhu provedbe propisanih mjera i zaštite) i ispravno nošenje vlastitih maski za lice tijekom boravka u prostoru kazališta. (Hina)

(R.P.B., 28.10.2020)