obavijest

Svečano otvorenje vukovarskog Vodotornja uz online prijenos


vrijeme: 30.10.2020.

Svečano otvorenje 'Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva' održat će se 30. listopada 2020. godine, s početkom u 17:30 sati, uz direktan prijenos putem službenih internetskih stranica  www.vukovar.hr i www.vukovarskivodotoranj.hr te putem društvenih mreža.

'Nažalost, epidemija koronavirusa primorala nas je da i ovaj događaj prilagodimo epidemiološkim mjerama. Smatramo kako je zdravlje građana na prvome mjestu te nismo ni na koji način željeli da ovakva radosna prigoda ima neželjene posljedice širenja koronavirusa.
Iz toga razloga, odlučili smo se na oblik prijenosa svečanog otvorenja u produkciji Grada Vukovara, a koji će se moći pratiti preko službenih internetskih stranica Grada Vukovara (www.vukovar.hr) i tvrtke Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva d.o.o. (www.vukovarskivodotoranj.hr) kao i putem Facebook stranica Grada Vukovara, gradonačelnika Ivana Penave i Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva.
Ovim putem vas pozivamo da nam se na svečanome otvorenju Vukovarskog vodotornja pridružite iz svojih domova te preko elektroničkih uređaja pratite koncertni program koji smo pripremili za vas.
Vukovarski vodotoranj možete u živo posjetiti već sljedećega dana u subotu, 31. listopada 2020. godine kada će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje. Naravno, prilikom posjete pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite odgovorni.  
Zbog potreba snimanja i iz epidemioloških razloga pristup samome Vukovarskom vodotornju u vremenu održavanja prijenosa neće biti omogućen.' (Izvor: Vukovar.hr)


Foto©Vukovarskivodotoranj.hr

(D.H.F., 30.10.2020)