najave

Moment kulture i Poezija u parku u Karlovcu


vrijeme: 23.10.2020.
mjesto: Karlovac

KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj i Savez udruga KAoperativa organiziraju izložbu likovnih radova i pjesničko čitanje u Urbanom parku u petak, 23. listopada.

Event objedinjene programe "Moment kulture: Marko Hrcka" (KA-MATRIX) i "Poezija u parku: Tamara Bućan" (KAoperativa).
 
U sklopu programa u prostoru Urbanog parka na art wallu bit će predstavljena izložba likovnih radova Marka Hrcke i Tamare Bućan s početkom u 15:00h, a od 16:00 bit će čitanje poezije Tamare Bućan i "open mic" program za sve koji pišu poeziju ili kratku prozu. Događanje se provodi kao dio kulturnih programa u novo otvorenom Urbanom parku Hrvatskog doma.
 
Program Moment kulture Infoshop Karlovac organizira KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj, a sufinancira Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.
 
Program "Poezija u parku" SU KAoperativa provodi se uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, grada Karlovca i Zaklade Kultura nova.
 
Radi poštovanja epidemioloških mjera i izvještavanja donatora, posjetitelje će se tražiti da se potpišu potpisnu listu s izjavom o zdravstvenom stanju. Također, posjetitelje molimo da poštuju epidemiološke mjere i preporuke (dezinfekcija ruku, fizička distanca).

(R.P.B., 22.10.2020)