info - fotografija


najave

III Biennale hrvatske mlade fotografije - izložba pobjednika

Ciklus III. Biennala za razdoblje 2016./2017. godine, nakon raspisivanja natječaja i održavanja dosada najuspješnije izložbe finalista u više gradova (Zadar, Split i Zagreb), zaključuje se sa posebnom izložbom pobjednika...  
 
izložba

Marko Tadić: Dužnost dokumentiranja

Ured za fotografiju – Galerija Spot u Zagrebu poziva na otvorenje izložbe Marko Tadić: Dužnost dokumentiranja, 13. studenoga u 19 sati.
 
izložba

125 godina Fotokluba Zagreb - izložba u Muzeju grada Zagreba

U Muzeju grada Zagreba, 8. studenoga u 19 sati otvara se izložba 125 godina Fotokluba Zagreb. Izložba će biti otvorena do 22. studenoga 2017.
 
izložba

Izložba fotografija 'Za pokoj vječni'

Izložba fotografija 'Za pokoj vječni' otvara se večeras, 2. studenoga u 19 sati u riječkoj Galeriji Principij. Autori su troje polaznika radionice kreativne fotografije i ovom izložbom interpretiraju ambijent groblja u svakodnevnom životu...
 
izložba

Smiljka Pavlović izlaže u Foto galeriji Lang

Otvorenje izložbe Smiljke Pavlović u Foto galeriji Lang u Samoboru održat će se u nedjelju 29. listopada 2017. u podne. Fotografije će se moći pogledati do 26. studenoga 2017.
 
izložba

Izložba fotografija 'Međunarodni fotografski doživljaj baštine 2017.'

Izložba fotografija 'Međunarodni fotografski doživljaj baštine 2017.' otvara se u subotu, 28. studenog 2017. u 18 sati, u Photo Art gallery 'Batana' u Rovinju. Autori fotografija su mladi fotografi do 21 godine iz cijelog svijeta. 
 
izložba

8. Photodistorzija

Službeno otvorenje 8. Photodistorzije, biennala fotografije, održat će se 27. listopada 2017. u galeriji Zuccato s početkom u 20 sati.  
 
izložba

Fotoklub Split: Klupska izložba 2017.

U utorak, 24. listopada 2017. u 20 sati, u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvara se Klupska izložba 2017. na kojoj će se predstaviti najbolje fotografije članova Fotokluba Split. Izložba će se moći pogledati do 15. studenog 2017.
 
izložba

Izložba fotografija o Trogiru i njegovim ljudima

U ponedjeljak, 23. listopada u 19 sati, u atriju Muzeja grada Trogira otvara se izložba fotografija Ekspozicija grada. Autori fotografija su Joško Herceg i Vlado Sorić. 
 
izložba

Izložba fotografija Tomislava Rosandića u Zavičajnom muzeju Benkovac

Zavičajni muzej Benkovac i Arheološki muzej u Zagrebu najavljuju izložbu fotografija Tomislava Rosandića - Usamljeni divovi. Kamena svjedočanstva. Otvorenje izložbe održat će se u petak, 20. listopada 2017. u 12 sati, u Zavičajnom muzeju Benkovac, a fotografije će se moći pogledati do 20. studenoga 2017. 
 
izložba

Izložba slovenskog fotografa Matije Brumena u Varaždinu

U subotu, 21. listopada s početkom u 12 sati, u Galerijskom centru Varaždin (Uska 7) otvara se izložba slovenskog fotografa Matije Brumena 'Skupljanje'. 
 
izložba

Tomislav Žanetić: 'Ratna fotografija, 1991. - 1992.'

Otvorenje izložbe Tomislava Žanetića 'Ratna fotografija, 1991. - 1992.', na kojoj je predstavljen izbor iz serije fotografija snimljenih tijekom 1991. i 1992. godine u Cavtatu, Konavlima i Župi Dubrovačkoj, otvara se 19. listopada, u 19 sati, u Domu kulture u Cavtatu.
 
izložba

'Dramski svijet Marije Braut' na izložbi u Arhivu Tošo Dabac

Izložba 'Dramski svijet Marije Braut' otvara se u srijedu kao dio programa 9. Dana fotografije Arhiva Tošo Dabac u nekadašnjem Dabčevom fotografskom atelijeru, gdje je Braut uz njegovu pomoć otkrivala tajne umjetničke fotografije i samog zanata.
 
izložba

Zagreb: Izložba finalista i pobjednika natječaja Rovinj Photodays

Izložba finalista i pobjednika međunarodnog fotografskog natječaja Rovinj Photodays otvara se u četvrtak, 19. listopada u 19 sati, u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.   
 
izložba

Izložba 'Put sv. Jakova - Camino de Santiago'

Izložba fotografija hodočasnika Ivice Bote pod nazivom Put sv. Jakova - Camino de Santiago otvara se u zagrebačkom Muzeju Mimara, u petak 13. listopada u 13 sati. Fotografije će se moći pogledati do 22. ovoga mjeseca.
 
izložba

'Vukovar – portret grada camerom obscurom'

Otvorenje izložbe 'Vukovar – portret grada camerom obscurom', održat će se u srijedu 11. listopada 2017. godine u 18 sat,i u Hrvatskom domu Vukovar. 
 
izložba

Izložba '125 godina FK Zagreb' u Rovinju

Otvorenje izložbe fotografija Fotokluba Zagreb, povodom 125 godišnjice Fotokluba, održat će se u subotu, 7. listopada, u Rovinju, Photo Art Galllery Batana, u 18.30 sati.  
 
izložba

Miriam Ferstl: Božanska svjetlost, izložba fotografija

Izložba njemačke fotografkinje Miriam Ferstl pod nazivom Božanska svjetlost održat će se u Domu hrvatske fotografije od 4. do 29. listopada 2017. Otvorenje će biti upriličeno večeras u 18 sati.
 
natječaj

Međunarodni fotografski natječaj na temu vode

Fotoklub Rijeka organizira međunarodni fotografski natječaj Treći element 2017. na temu vode. Zadnji dan prijave je na natječaj je 7. listopada  2017. godine.
 
natječaj

Reuters Photojournalism Grant

Natječaj je namijenjen fotoreporterima i studentima iz toga područja. Rok za prijavu je 10. studenoga 2017.
 
izložba

Otvorenje izložbe ISPIT 2017 studenata diplomskog studija fotografije ADU

Otvorenje izložbe ISPIT 2017 studenata diplomskog studija fotografije ADU, koje će se održati u utorak, 26. rujna u Galeriji Studentskoga centra (Savska 25) u 20 sati. Izložba će se moći pogledati do 7. listopada, radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati.
 
izložba

Otvorenje izložbe 125 godina Fotokluba Zagreb

Galerija umjetnina Narodnog muzeja Zadar poziva na svečanost otvorenja izložbe 125 GODINA FOTOKLUBA ZAGREB, u četvrtak, 21. rujna 2017. u 20 sati, u Kneževoj palači, Poljana Šime Budinića 3, Zadar.
 
okrugli stol

14. PHOTO TALK pod nazivom "Hrvatski lovci na oluje"

U četvrtak, 21.9.2017. u 20h (u Galeriji fotografije Fotokluba Split) održat će se 14. PHOTO TALK pod nazivom "Hrvatski lovci na oluje". 
 
izložba

Gostovanje izložbe Kroz objektiv branitelja − zima 1991./92.

Gostovanje izložbe Kroz objektiv branitelja − zima 1991./92., izložba iz Zbirke fotografija iz Domovinskog rata fotografa Gorana Vranića u Muzeju grada Šibenika. 
 
izložba

Istog Duško Žorž: 'Retrovizor 55'

Samostalna izložba Istog Žorža pod nazivom 'Retrovizor 55' obilježit će se njegovo stvaralačko razdoblje od 1962. do 2017. Izložba se otvara 19. rujna u riječkoj Galeriji Juraj Klović.
 
izložba

Izložba fotografija: Ivan i Aleš Tomše 'Susretanja/Srečevanja'

Narodno sveučilište Dubrava najavljuje otvorenje izložbe fotografija Ivana i Aleša Tomše, slovenskih umjetnika iz Brežica u svojoj Fotogaleriji, Dubrava 51 a, u ponedjeljak, 18. rujna , u 19 sati. Na izložbi, pod nazivom 'Susretanja/Srečevanja' izloženo je četrdeset (od svakog autora po dvadeset) uokvirenih fotografija portreta u crno bijeloj tehnici različitih dimenzija.
 
izložba

Gordana Jerabek: 'Krajolik u fokusu'

Povodom Dana europske baštine, u četvrtak, 21. rujna, s početkom u 20 sati, u Galeriji Klovićevi dvori otvara se izložba fotografija 'Krajolik u fokusu' Gordane Jerabek.
 
predstavljanje

Unakrsno klikanje - Slavka Pavić i fotografi / predstavljanje kataloga izložbe

Predstavljanje kataloga i zatvaranje izložbe Unakrsno klikanje / Slavka Pavić i fotografi održat će se u subotu, 16. rujna 2017. u 12 sati, u zagrebačkoj Galeriji Forum.
 
izložba

Dvije izložbe u Gradskom muzeju Vukovar

Od 14. rujna do 1. listopada 2017. u Gradskom muzeju Vukovar bit će predstavljene dvije izložbe: Borderline, le Frontiere della Pace (Valerio Vincenzo / Italija) i Walls between people (Alexandra Novosselof / Francuska).
 
izložba

Demirel Pašalić: Nonprogress

Izložba fotografija pod naslovom 'Nonprogress' autora Demirela Pašalića otvara se u petak, 8. rujna 2017. u 19 sati, u Galeriji ULUPUH, a moći će se pogledati do 16. rujna.  
 
izložba

Galerija Spot predstavlja Michala Iwanowskog

U ponedjeljak, 11. rujna u 19 sati, u zagrebačkoj Galeriji Spot otvara se izložba poljskog fotografa s britanskom adresom, Michala Iwanowskog.  
 
izložba

Izložba fotografija 'Stablo'

Otvorenje izložbe fotografija pod nazivom 'Stablo / Albero / Drevo / Tree' održat će se 7. rujna 2017. u 17 sati u Gradskoj galeriji Orsola Buje. Izlažu: Slađan Dragojević, Maja Oblak Rolli, Tomaž Povodnik. Kustos izložbe je Eugen Borkovsky.
 
natjecanje, natječaj

Fotografsko natjecanje Split fotomaraton 2017.

U organizaciji Fotokluba Split nakon tri godine pauze nastavit će se tradicija održavanja fotografskog natjecanja Split fotomaraton...
 
nagrada

Bojan Mrđenović dobitnik prve Nagrade Marina Viculin za fotografe

Bojan Mrđenović prvi je dobitnik novoosnovane fotografske Nagrade Marina Viculin, koju dodjeljuje fotografska udruga Organ Vida s ciljem unapređenja razvoja umjetnika i ohrabrenja njihovu budućem djelovanju. 
 
izložba

'Sinestezija' - izložba Diane Sokolić

U riječkoj Galeriji Principij, u utorak 5. rujna 2017. u 20 sati, bit će otvorena izložba fotografija 'Sinestezija' autorice Diane Sokolić. Fotografije će se moći pogledati do 19. ovoga mjeseca.  
 
izložba

Izložba Marije Braut u Rabu

Kao rezultat suradnje Pučkog otvorenog učilišta Rab i Muzeja grada Zagreba 8. rujna 2017. u 21 sat u Galeriji Pik u Rabu otvara se izložba fotografija Marije Braut pod naslovom 'Moj Zagreb'. Izložba ostaje otvorena do 30. rujna.
 
natječaj

Fotonatječaj 'Sjećanja jedne šume' udruge Foliot

Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji poziva mlade fotografe amatere u dobi od 16 do 25 godina da se prijave na fotonatječaj 'Sjećanja jedne šume' do 10. rujna 2017.!
 
najave

Promocija knjige 'Brsalje' umjetnice Ane Opalić

U petak, 8. rujna u 19 sati, u klubu Booksa održat će se promocija knjige fotografija umjetnice Ane Opalić. Uz autoricu, knjigu će predstaviti: dr. sc. Rozana Vojvoda, Ivana Vučić, dr. sc. Sandra Križić Roban, Slaven Tolj i Boris Greiner. Gošća večeri bit će glazbenica Nina Romić.
 
natječaj

PDP Creative Media Conference 2017 - poziv na sudjelovanje

Organizator PDP Conference 2017, Novi Sad, poziva umjetnike, dizajnere i fotografe na sudjelovanje u međunarodnom natječaju raspisanom u dvije kategorije - dizajn plakata i fotografija. Deveta po redu PDP konferencija kreativnih medija bit će posvećena temi 'As It Should Be'. Natječaji su otvoreni do 15. rujna 2017. 
 
festival

Organ Vida: svjetski fotografi i trendovi od 6. do 20. rujna u Zagrebu

Festival Organ Vida u devetom izdanju, što će se održati od 6. do 20. rujna na čak šesnaest lokacija, ponovno u Zagreb dovodi relevantne svjetske fotografe i trendove suvremene scene, a ove ih je godine okupio pod temom 'Novi građani'. 
 
najave

Otvorenje festivala Organ vida u MSU-u

U srijedu, 6. rujna 2017., bogat program otvorenja devetog festivala fotografije Organ vida u MSU-u uključivat će: razgovor s jednim od umjetnika, otvorenje čak pet izložbi i veliki party na krovu Muzeja. Program će se održavati od 19 sati do ponoći.
 
izložba

Izložba 'Glavom i bradom – razmisli i udomi!'

Etnografski muzej u Zagrebu najavljuje otvorenje izložbe fotografija ''Glavom i bradom – razmisli i udomi!' 31. kolovoza u 20 sati.
 
izložba

Dani sjećanja 1991. – 2017.: Zapisi s terena – fragmenti ratne fotografije Banovine

Povodom anualnog obilježavanja Dana sjećanja 1991. – 2017. na poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve grada Petrinje u Domovinskom ratu te razaranje Petrinje u rujnu 1991. godine, galerija Krsto Hegedušić predstavlja izložbu pod nazivom: 'Zapisi s terena – fragmenti ratne fotografije Banovine'. Izložba se otvara 29. kolovoza u 20 sati.
 
izložba

Izložba fotografija posvećena Tomažu Panduru predstavlja se u Dubrovniku

Kao završni izložbeni program 68. Dubrovačkih ljetnih igara u atriju palače Sponza otvorena je izložba fotografija Aljoše Rebolja "Isklesano vrijeme - kazališni opus Tomaža Pandura u Hrvatskoj", posvećena prošle godine preminulom slovenskom kazališnom redatelju koji je svojim suradnjama s hrvatskim kazalištima trajno obilježio i pridonio hrvatskoj kazališnoj sceni. 
 
izložba

Matteo Cardin: Inquisit Istriae

Izložba Mattea Cardina, talijanskog fotografa s vodnjanskom adresom, otvara se u subotu, 19. kolovoza 2017. u 21 sat u Photo Art Galery 'Batana' u Rovinju.  
 
izložba

Izložba u Fotoklubu Split: Stanko Abadžić

Otvorenje izložbe 'Miris žene' autora Stanka Abadžića održat će se u srijedu, 16. kolovoza 2017. u 20 sati, u Galeriji Fotokluba Split.  
 
obavijest

9. Organ Vida - pregledi portfelja

U sklopu programa devetog izdanja festivala Organ Vida, 7. rujna u Galeriji Forum u Zagrebu održat će se pregledavanje portfelja. Pozivaju se fotografi i vizualni umjetnici da pokažu svoje radove stručnjacima sa svih strana svijeta kako bi dobili korisne povratne informacije i prilike za izložbe i publikacije. Rok za prijavu je 1. rujna 2017.
 
natječaj

Foto natječaj 'Kretanje mojim gradom'

ODRAZ - Održivi razvoj zajednice i ovo ljeto poziva građane Zagreba na sudjelovanje u foto natječaju 'Kretanje mojim gradom'. Natječajem se želi potaknuti građane Zagreba na kritičko promišljanje o gradskom prometu s naglaskom na održive, čiste, energetski učinkovitije i za okoliš povoljnije oblike kretanja. Rok za slanje fotografija je: 7. rujna 2017.
 
obavijest

Traže se fotografije za izložbu 'Paštroć' u Trogiru - poziv

Muzej grada Trogira u suradnji s Udrugom stanovnika povijesne jezgre grada Splita GET organizira, među ostalim, izložbu dokumentarne fotografije 'Paštroć' koja će se održavati od 8. do 29. rujna 2017. u Galeriji Cate Dujšin Ribar u Trogiru. Organizator je u potrazi za dokumentarnim fotografijama (neki ih nazivaju 'aktivističkim fotografijama') Trogira koje prikazuju probleme stanara stare gradske jezgre i lokalnog stanovništa...
 
natječaj

Fotonatječaj za mlade - 'Sjećanja jedne šume'

Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji objavljuje fotonatječaj Sjećanja jedne šume i poziva sve mlade fotografe amatere u dobi od 16 do 25 godina da se prijave na natječaj sa svojim fotografijama.  
 
<< Početna   < Prethodna   |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  Slijedeća >   Posljednja >>
Preuzmite postojeći katalog u CSV formatu.   PREUZMI


   Ispiši stranicu

 http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu