info - fotografija


izložba

Izložba fotografija Antuna Cerovečkog >>>

U galeriji Pikto (Branimirova 29, Branimir centar u Zagrebu) u utorak, 20.03.2018. u 19 sati, otvara se izložba fotografija iz Nacionalnih parkova i Parkova prirode - Mogućnosti fotografa Antuna Cerovečkog. Izložba ostaje otvorena do 02.04.2018.  
 
izložba

Ivica Lajtner: 'Puž - forma i struktura'

Galerija Prica iz Samobora u Centru za mlade Bunker predstavlja izložbu Ivice Lajtnera 'Puž - forma i struktura', koja se otvara u petak 16. ovoga mjeseca u 19 sati. 
 
najave

'U procesu' - ciklus ispitnih izložbi

U ADU Galeriji f8 u Zagrebu održava se ciklus izložbi ispitnih fotografija studenata Akademije dramske umjetnosti pod nazivom 'U procesu'. Izložbe će trajati tjedan dana i izmijenjivat će se ponedjeljkom.
 
izložba

Palma Poljaković i Karlo Jakić izlažu u Fotoklubu Split

U utorak, 13. ožujka 2018. u 20 sati, u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvaraju se dvije izložbe na kojima će se predstaviti dvoje mladih talentiranih autora – Palma Poljaković i Karlo Jakić.  
 
predavanje, tribina

Photo Talk: Tanja Deman

17. Photo Talk održat će se 8. ožujka, u 19 sati, a Fotoklub Split organizira ga u suradnji s Multimedijalnim kulturnim centrom Split. Gošća je umjetnica Tanja Deman koja će uz stručno vodstvo predstaviti svoju izložbu 'Potopljeni vrtov' koja je postavljena u Galeriji MKC-a.
 
obljetnica, proslava, izložba

Riječki punk band Parafi obilježava 40 godina od prvog koncerta

Izložbom fotografija na panoima na riječkom Korzu u petak, 9. ožujka, počinje obilježavanje 40 godina od prvog službenog koncertnog nastupa hrvatskog punk banda Paraf iz Rijeke, najavljeno je u srijedu na konferenciji za novinstvo u Rijeci.
 
izložba

Fotografkinje 2018.

Izložba 'Fotografkinje 2018.' otvara se u utorak, 6. ožujka, u 19 sati, u riječkoj galeriji Principij, u organizaciji Fotokluba Rijeka, a povodom Međunarodnog dana žena.
 
izložba

Izložba fotografija 'Šuma okom šumara'- Galerija Prica izlaže u Centru za mlade Bunker

Izložba fotografija s međunarodnim sudjelovanjem 'Šuma okom šumara', u organizaciji Hrvatskog šumarskog društva, otvara se u petak, 2. ožujka 2018. u 19 sati, u Centru za mlade Bunker u Samoboru. Izložba je otvorena do 11. ovoga mjeseca. 
 
najave

Ervin Dubrović: Riječka fotografija

Prezentacija fotografija - Ervin Dubrović: Riječka fotografija na izložbama hrvatske fotografije u Cetinju, Pekingu i Beogradu održat će se u riječkoj Galeriji Principij, u utorak 27. veljače 2018., u 19 sati.
 
izložba

'Made in Vietnam', izložba Ive Šarić

U petak, 23. veljače. 2018. od 19 do 21 sati, u Galeriji HDLU, u Kuli stražarnici Staroga grada Varaždin, otvara se izložba fotografija Ive Šarić pod nazivom 'Made in Vietnam'.  
 
seminar

Seminar fotografije u Fotoklubu Split

Seminar fotografije Fotokluba Split namijenjen je svim zainteresiranim građanima bez obzira na razinu poznavanja fotografije. Predavanja obuhvaćaju rudimente i naprednu tehniku fotografije, a voditelj seminara je profesor Pero Dragičević. Početak seminara bit će u ponedjeljak, 5. ožujka, u 20 sati.
 
radionica, kolonija

Tečaj crno-bijele fotografije u Fotoklubu Split

U organizaciji Fotokluba Split održat će se tečaj crno-bijele fotografije pod vodstvom iskusnog fotografa i fotoreportera Joška Šupića. 
 
radionica, kolonija

Radionica vizualnog pripovijedanja u Starom Gradu na otoku Hvaru

Muzej Staroga Grada, Proja.org/MED Land i Stratis Vogiatzis u ožujku organiziraju četverodnevnu radionicu vizualnog pripovijedanja kroz medij fotografije i filma. Radionica je namijenjena fotografima i redateljima s razumijevanjem vizualne prakse, koji su zainteresirani za kreativno pripovijedanje i žele napredovati u mediju koji koriste. Prijave su otvorene do 12. ožujka 2018!
 
izložba

Karneval 2018. - fotografska izložba

U utorak, 20. veljače 2018. u 19 sati, u riječkoj Galeriji Principij otvara se izložba Karneval 2018. u organizaciji Fotosaveza Primorsko-goranske županije.  
 
izložba

'Caverna magica 2', izložba Draška Regula

U utorak, 20. veljače 2018. u 19 sati, u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvara se izložba Draška Regula 'Caverna magica 2'. 
 
izložba

Izložba fotografija '4 fragmenta'

Izložba Marija Kocipera, Nevenke Miklenić, Željka Plašča i Davorke Trbojević pod nazivom '4 fragmenta' održava se od 19. veljače do 15. ožujka 2018. u Fotogaleriji Dubrava. Otvorenje izložbe je u ponedjeljak u 19 sati.   
 
izložba

'Shinrin-yoku', izložba Bojana Koštića

U subotu, 17. veljače s početkom u 12 sati, u Galerijskom centru Varaždin otvara se izložba Bojana Koštića 'Shinrin-yoku'. 
 
izložba

Međunarodni fotografski doživljaj baštine 2017., izložba

Izložba Međunarodni fotografski doživljaj baštine 2017. otvara se u Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku, u subotu 17. veljače u 12 sati.
 
izložba

Zvijezde bez šminke i frizure na izložbi u 'Kranjčaru'

Zagrebački fotograf John Pavlish izložit će od utorka u Galeriji Kranjčar fotografije deset domaćih zvijezda bez šminke i stilizirane frizure kojima nastoji podsjetiti na 'istinsku vrijednost ljepote koja dolazi iznutra'.
 
izložba

'Impromptu', izložba Maria Delića

U zagrebačkoj Galeriji SC u subotu, 10. veljače u 20 sati, otvara se izložba fotografija Maria Delića pod nazivom 'Impromptu', koja će biti postavljena do 24. veljače 2018.
 
izložba

Duška Boban: Vila Dalmacija >>>

Otvorenje izložbe fotografija Duške Boban je u nedjelju 11. veljače 2018. u podne u Foto galeriji Lang u Samoboru.
 
izložba

Ivan Perić: 'Photographic landscape memory'

U Galeriji škola Split u srijedu, 07. veljače 2018. u 19 sati, otvara se izložba fotografija Ivana Perića pod nazivom 'Photographic landscape memory'.
 
izložba

Vatrogasci u fotografiji - izložba u Sisku >>>

 
 
izložba

'My Daily Life (as Wife and Mother)', izložba Jasminke Končić

U zagrebačkoj Galeriji AŽ Atelieri Žitnjak, u petak, 9. veljače 2018. od 19 sati otvara se izložba Jasminke Končić pod nazivom 'My Daily Life (as Wife and Mother)'. Izložba prezentira svakodnevni život autorice u ulozi žene, majke (i umjetnice) kroz tri dokumentarne cjeline koristeći medij fotografije videa i instalacije.  
 
izložba

8. Smotra rovinjske fotografije

U prostoru CVU Photo Art Gallery 'Batana' u Rovinju predstavit će se žirirana kolektivna izložba fotografija članova CVU Batana i građana Rovinja i okolice, koji su se odazvali na natječaj '8. Smotra rovinjske fotografije'. Izložba se otvara 3. veljače u 19 sati.
 
izložba

Paolo Gentilini donosi filmski set u MMC Rovinj

Paolo Gentilini, redatelj i majstor vizualnih i specijalnih efekata za film, autor je jedinstvene multimedijalne izložbe 'Luminar' koja se u petak, 2. veljače, u 19 sati, otvara u Multimedijalnom centru u Rovinju. Izložba se sastoji od snažnih vizualnih instalacija koje 'uključuju' svakog gledatelja u postapokaliptični scenarij, a autor izložbe, imitirajući filmski set, gledateljima pruža privid snimanja filma i filmske čarolije.
 
izložba

'Dubrovnik i feste Sv. Vlaha u prvoj četvrti 20. stoljeća', izložba

U okviru programa Feste sv. Vlaha i dana Grada 2018. godine, Ogranak Matice hrvatske u Dubrovniku organizira izložbu fotografija i akvarela objavljenih u u hrvatskom časopisu 'Svijet', jednom od ponajboljih hrvatskih časopisa koji je izlazio u prvoj četvrti 20. stoljeća. Izložba se otvara 29. siječnja u 18.30 sati u Luži. 
 
izložba, najave

MUO: Šezdesete u Hrvatskoj - Mit i stvarnost

Šezdesete u Hrvatskoj – Mit i stvarnost  središnji je izložbeni projekt Muzeja za umjetnost i obrt u 2018. godini koji će prikazati presjek jednog turbulentnog razdoblja hrvatske povijesti. 
 
izložba

Skupna izložba 'Sprint'

Skupna izložba 'SPRINT', u organizaciji Hrvatske udruge likovnih umjetnika i Grada Splita, otvara se 23. siječnja u 20 sati u Staroj gradskoj vijećnici u Splitu, a može se razgledati do 6. veljače 2018.
 
izložba

Izložbom fotografija obilježit će se 80. rođendan Nives Kavurić Kurtović

U četvrtak, 18. siječnja 2018. u 19 sati, u Knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu, Krvavi most 2, bit će obilježen 80. rođendan slikarice Nives Kavurić Kurtović - izložbom fotografija sina Karima Kurtovića iz obiteljskog albuma.
 
izložba

Trešnjevački fotomaraton

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor otvara svoja vrata 23. siječnja 2018. s početkom u 19 sati fotografijama koje su pristigle na natječaj Trešnjevački fotomaraton. Fotografije su tematski vezane za Trešnjevku, a izložba je otvorena do 15. veljače.
 
natječaj

Fotografski natječaj na temu karnevala

Fotosavez Primorsko-goranske županije raspisuje fotografski natječaj na temu karnevala. Na natječaju mogu sudjelovati svi: domicilno stanovništvo, gosti iz bilo kojega kraja svijeta, profesionalni fotografski autori, a prihvaćaju se samo fotografije karnevalskih običaja iz Primorsko-goranske županije. Natječaj je otvoren do 17. veljače 2018.!
 
x ostalo

Gabriella Uhl glavna selektorica natječaja Rovinj Photodays 2018

Međunarodni fotografski festival Rovinj Photodays objavio je u da će ovogodišnjim natječajem, koji traje do kraja siječnja, kao glavna selektorica žirirati povjesničarka umjetnosti i kustosica Gabriella Uhl. 
 
izložba

13. bjelovarski salon fotografije - Šuma okom šumara >>>

 
izložba

Izložba 'F20.5.' mlade umjetnice Glorije Lizde

Izložba 'F20.5', u organizaciji HULU Split, otvara se u utorak, 9. siječnja, s početkom u 20 sati, u Salonu Galić, a može se razgledati do 20. siječnja 2018.   
 
radionica, kolonija, djeca, mladi

Radionica camere obscure u Fotoklubu Split

Fotoklub Split od 9. do 13. siječnja 2018. organizira radionicu camere obscure koja je namijenjena učenicima od 5. do 8. razreda.
 
izložba

Izložba fotografija 'Čarobne lutalice' Dušana Grbca

Otvorenje izložbe 'Čarobne lutalice'  Dušana Grbca održat će se u Galeriji Batana u Rovinju, u subotu, 23. prosinca, s početkom i 18 sati. Izložba ostaje otvorena do 23. siječnja 2018. 
 
radionica, kolonija, djeca, mladi

Petodnevna radionica camere obscure u Fotoklubu Split

Fotoklub Split od 22. do 30. prosinca 2017. organizira petodnevnu radionicu Camere obscure koja je namijenjena učenicima od 5. do 8. razreda.
 
natječaj

Natječaj za 8. Smotru rovinjske fotografije

U tijeku je natječaj za 8. Smotru rovinjske fotografije, a tema natječaja je 'Život'. Službeni rok za prijave i fotografije je do 25. prosinca 2017. (Razmotrit će se i prijave poslane do  31.12. 2017.!).
 
izložba

'Samo žene' - fotografska izložba u Galeriji Kortil

'Samo žene' naziv je nove izložbe fotografija Rina Gropuzza koja će u riječkoj galeriji Kortil biti otvorena u četvrtak, 21. prosinca, s početkom u 19 sati.
 
x ostalo

Fotoklub Rijeka pomaže>>>

 
 
izložba

'Pommer 1856 / Gojević 2016 Fotografične slike naših narodnih spisateljah', izložba

Izložba Pommer 1856 / Gojević 2016 Fotografične slike naših narodnih spisateljah rezultat je suradnje Muzeja grada Zagreba, Hrvatskog državnog arhiva i Muzeja za umjetnost i obrt, a povezuje rad suvremenog fotografa Roberta Gojevića s autorom iz 19. stoljeća: Franjom Pommerom. Otvorenje izložbe bit će upriličeno u četvrtak, 21. prosinca u Muzeju grada Zagreba.
 
izložba

12. Splitska.tiramola

Otvaranje 12. izložbe najboljih mladih fotografa "Splitska.tiramola" održat će se ovog četvrtka 14. prosinca 2017. u 20 sati u Galeriji fotografije Fotokluba Split.
 
izložba

Fotograf Ahmet Ertug izlaže u Dubrovniku

Izložba Ahmeta Ertuğa, jednog od najcjenjenijih suvremenih fotografa pod nazivom „Točka iščeznuća“, bit će otvorena u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik u četvrtak, 14. prosinca 2017. u 19:00 sati.
 
izložba

Izložba fotografija o baletu na riječkom Korzu

Na riječkom Korzu postavljena je izložba fotografija 'Baletni habitus' autorice Jelene Janković, koja dokumentira svakidašnji život i rad plesača te teškoće njihova poziva.
 
radionica, kolonija

'Javno i osobno – tijelo u prostoru' – radionica u MSU

Radionica fotografije 'Javno i osobno – tijelo u prostoru' održava se u subotu, 9. prosinca, u 11,30 sati, u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb. Radionicu organizira ULUPUH Zagreb u suorganizaciji s Muzejom suvremene umjetnosti Zagreb i TTF galerijom.
 
izložba

Ispisi / Otisci 12 mjeseci

Otvorenje pjesničko-grafičke izložbe Ispisi / Otisci 12 mjeseci (12 pjesnika u interakciji s 12 grafičara) održat će se u srijedu, 13. prosinca 2017. u 18 sati, u zagrebačkoj Knjižnici Vladimira Nazora.
 
obavijest

Domaća birokratska sredina zabilježena u fotografijama Marka Ercegovića

U četvrtak, 14. prosinca, u 19 sati, u zagrebačkoj Galeriji Spot bit će predstavljena nova fotoknjiga jednog od najistaknutijih domaćih fotografa, Marka Ercegovića, objavljena u suizdanju autora i Ureda za fotografiju. Knjigu pod nazivom L.p, predstavit će autor Marko Ercegović, urednica Sandra Križić Roban, autor teksta Tomislav Medak i dizajner Dejan Dragosavac Ruta.
 
izložba, predavanje, tribina

Izložba i predavanje Arna Rafaela Minkkinena u MSU

Izložba 'Obala neba', koja će se održati u MSU galeriji od 9. prosinca 2017. do 22. siječnja 2018., po prvi puta će predstaviti najnovije radove Arna Rafaela Minkkinena, finsko-američkog umjetnika koji je prepoznatljivost stekao začudnim fotografijama na kojima su krajolik i ljudsko tijelo sjedinjeni u nesvakidašnjem i jedinstvenom kontekstu. Umjetnik će održati predavanje 'Gravity Sleeps - The Magic of Photography' u dvorani Gorgona 9.12., u 17 sati. Predavanje će se održati na engleskom jeziku, a ulaz je slobodan!
 
nagrada

Prva nagrada fotografskog natječaja 'Odlučujući trenutak 2017' Alvinu Lučiću

Prvu nagradu na natječaju sportske fotografije „Odlučujući trenutak  2017.“ dobio je Alvin Lučić za fotografiju „Ravnopravnost“, objavljeno je u ponedjeljak navečer u riječkoj galeriji Principij na otvaranju izložbe.
 
<< Početna   < Prethodna   |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  Slijedeća >   Posljednja >>
Preuzmite postojeći katalog u CSV formatu.   PREUZMI


   Ispiši stranicu

 http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu