Preskočite na glavni sadržaj

14. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ

14. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ
Susret hrvatskih profesionalnih i profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade u organizaciji Hrvatskog centra ASSITEJ, održava se u dva dijela. U prvom dijelu ( u listopadu, u Čakovcu) okupljaju se profesionalna kazališta za djecu i mlade, dok se u drugom dijelu (u ožujku naredne godine) upriličuje susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade.
vrijeme: 27.03.2012. - 30.03.2012.


Na Međunarodni dan kazališta za djecu i mlade (20. ožujka) dodjeljuju se nagrade stručnog žirija za oba dijela manifestacije i to za predstavu u cjelini, režiju, glumačka ostvarenja, scenografiju, kostimografiju, scensku glazbu i oblikovanje svjetla. 

Ovogodišnji Susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ organiziraju Hrvatski centar ASSITEJ i Grad Bjelovar. Bit će izvedeno trinaest predstava dramskih i kazališnih studija iz Šibenika, Splita, Osijeka, Rijeke, Zagreba, Pule, Karlovca, Siska, Virovitice, Velike Gorice, Čakovca ,Hvara i  Varaždina.  Susret će pratiti prosudbena komisija  u sastavu: Simona Dimitrov Palatinuš, Svetlana Patafta, i Jadran Grubišić.

14. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra Assitej / program

Nagrađeni


kontakt:
 

Hrvatski centar Assitej  
Amruševa 19/III, 10000 Zagreb  
Tel/fax: + 385 1 48 13 252  
E-mail: info@assitej.hr