Preskočite na glavni sadržaj

Kazališni online paket

Kazališni online paket
'Kazališni online paket' projekt je digitalne prilagodbe Teatra to go u novonastalim okolnostima, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija, a paket donosi online uživo izvedbu predstave 'Botaničari', razgovor s glumcima nakon izvedbe te obrazovne materijale za škole.
Aktivnosti su namijenjene djeci, a prvenstveno učenicima/ama razredne nastave. Izvedbe će se održati od 18. do 20. svibnja, s početkom u 9 i 11 sati. Prijenos izvedbi bit će na službenom YouTube kanalu Teatra to go.

Zainteresirane škole za obrazovne materijale mogu se javiti na e-mail: teatar.to.go@gmail.com

U sklopu projekta Kazališni online paket djeca će gledati prijenos predstave 'Botaničari', autora Gorana Smoljanovića. Riječ je o edukativnoj komediji u kojoj (ne)spretni botaničari spašavanju planeta Zemlju od ekološke katastrofe te pronalaze u sebi eko junake. Igraju glumci Ivan Pokupić i Goran Smoljanović.
 
Uz glumce, Kazališni online paket realizirat će Matea Bartulović (moderatorica), Matej Oplocer (tehnička podrška), Sebastijan Borovčak (tehnička podrška), Ana Šimić (produkcija), Snježana Sertić (učiteljica savjetnica) i S5 Production, obrt za video produkciju. Izvedbe su organizirane u suradnji s Kulturnim centrom Osijek.

Poveznica/e: https://www.youtube.com/channel/UCjXqcAbI7UF9s5j6zWcWbjA