Preskočite na glavni sadržaj

Koncert Marca Grazianija i Mije Miljković Đuzel

U sklopu koncertnog ciklusa „Glazbeni umjetnici Zagrebu“, 15. travnja od 20 sati, putem poveznice https://youtu.be/Db63MlgNFqA uživo pratite koncert iz Hrvatskog glazbenog zavoda na kojem će nastupiti violinist Marco Graziani i pijanistica Mia Miljković Đuzel. Na programu su djela L. van Beethovena.
vrijeme: 15.04.2021.

Hrvatsko društvo glazbenih umjetnika putem YouTube kanala uživo prenosi koncerte iz ciklusa „Glazbeni umjetnici Zagrebu“ koji se održavaju u Velikoj dvorani Hrvatskoga glazbenog zavoda u Zagrebu.
 
Ciklus Glazbeni umjetnici Zagrebu okuplja najveća imena hrvatskih glazbenika – izvođača ozbiljne glazbe koji djeluju u domovini, ali i one koji grade iznimno uspješne karijere u inozemstvu.
  
U četvrtak, 15. travnja, slijedi koncert Marca Grazianija, violina, i Mije Miljković Đuzel, klavir, koji će se od 20 sati uživo prenositi na adresi https://youtu.be/dUt2Sng_qDc
Na programu su djela Ludwiga van Beethovena.
 
Program podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.

https://www.facebook.com/events/721940211820300/